top of page
  • תמונת הסופר/תמגזין רות סירקיס

קבוצת שטיר מארחת את אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 38

שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון ה- 38, הינו הבמה המרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי. האירוע בארגון ובייזום קבוצת שטיר, יכלול השנה את תערוכות ישראפוד, הוטקס, קיטקס, food pack ו-Bake & Cake ויתקיים ב-22 - 24 בנובמבר באקספו תל אביב.

גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר לארגון כנסים ותערוכות בינלאומיות אמר: ""אנו גאים לקיים שוב בפעם ה-38 את האירוע הגדול של ענף המזון. מדובר בסדרת אירועים אשר מהווים במה מרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי בהשתתפות בכירי ענפי המזון והקמעונאות בארץ ובעולם."


השנה ישתתפו חברות רבות מן העולם –ארה"ב, תאילנד, הודו, יוון, ברזיל, סרי לנקה, בלגיה, לטביה, פולין, רוסיה, תורכיה ומהרשות הפלסטינית.


עשרות חברות מובילות מישראל מעולמות התוכן השונים כבר הבטיחו את השתתפותן באירוע הגדול של הענף, ביניהן: א. סיימן, אוניברסל, שטראוס קפה, שטראוס מים (תמי 4), אורנת, קפה לנדוור, מור קפה, ד"ר פלפל חריף, פיצוחי זארובי, מרינה פטריות, עמינח, ברינקס, ועוד.


השנה יוקדשו דוכנים רבים לחברות רבות בעולם בתחום המזון למשל: ארה"ב, רוסיה, הודו, יוון, ברזיל, לטביה, סרי לנקה, תורכיה, תאילנד, בלגיה ופולין, אשר מביאים חידושים מעניינים בפעם הראשונה לישראל.


באירוע המוביל את תעשיית המזון והמשקה בישראל, תעשיות האירוח ותעשיות הקמעונאות, יוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי. כמו כן יוצגו חידושים בתעשיית המאפה והקונדיטוריה: מכונות, ציוד וטכנולוגיות, מוצרי מאפה, חומרי גלם, כלים, עזרים, מוצרי אריזה ועוד.


השנה תתקיימנה 5 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות ובתי המאפה: Bake & Cake

FOOD PACK & FOOD LOGISTICS :התערוכה המקצועית לאריזה, לוגיסטיקה, הובלה ושילוח של מזון

במקביל לתערוכות מתוכננים להתקיים ארבעה אירועים וכנסים מקצועיים:

1. כנס קמעונאות- ענף המזון

מנחה הכנס: אלי מרון, בעלי חברת סינרגיה.

בין המשתתפים: אוריאל לין נשיא איגוד לשכות המסחר, אייל מליס, מנכ"ל קבוצת תנובה, ראובן שליסל, יו"ר ענף המזון איגוד לשכות המסחר, אייל רביד, מנכ"ל ובעלים ויקטורי, איתן יוחננוף, מנכ"ל ובעלים יוחננוף, רמי לוי, מנכ"ל ובעלי רשת רמי לוי שיווק השקמה, ליאור יוגב, מנכ"ל AM PM, דורין פישר, סמנכ"לית שיווק QUIK, חן לב עמי, מייסדת ומנכ"לית יאמי ועוד.

בין ההרצאות בכנס:

· קמעונאות המזון בישראל ב"עין הסערה"- פאנל בהשתתפות מנכ"לים מובילים בקמעונאות המזון.

· השינויים בהתנהגות הצריכה והקנייה בעידן של אינפלציה ויוקר מחיה.

· רגולציה וחסמים בענף המזון- האם הם הכרח המציאות?

· משמעויות החדירה של רשתות בינלאומיות לישראל.

· מודלים עסקיים חדשניים של הפצה וניהול בקמעונאות.

· פאנל טכנולוגיה- בהשתתפות חברות טכנולוגיה וחברות הזנק שמתמחות בקמעונאות המזון.

· התפתחות המותג הפרטי בישראל מול המותגים המובילים- איום או הזדמנות?

· תקשורת שיווקית בנקודות המכירה- אמצעים חדשנים בנראות וחוויית לקוח.


2. ועידת איגוד בתי המלון והתיירנות

יום ד', 23 בנובמבר, 2022

מנחה הכנס: גב' פנינה שלו, דוברת איגור בתי המלון והתיירנות.

בין ההרצאות בכנס:

· תפקיד האקדמיה בהכשרת כוח-אדם מקצועי לענף המלונאות.

· הנגשת עולם התיירות והמלונאות לאנשים עם מוגבלויות פיזיות, קוגניטיביות ורגשיות

· שיווק ערים כמנוף לקידום תיירות בינלאומית לישראל

· חזון ויעדים לפיתוח התיירות בנגב ובגליל

· התייעלות אנרגטית בבתי מלון - מערכי אנרגיה: איכות סביבה וחיסכון כספי

· טרנדים קולינאריים חדשים בבתי המלון

· פאנל מומחים: תעשיית התיירות ובתי המלון - ממשבר לצמיחה, בהשתתפות: מר יעקב אמסלם, מנכ"ל אמסלם טורס, מר ישי ברנע, מנכ"ל מלון יהודה, מר ינון מעוז, בעלים משותף אברהם הוסטל, מר דני אמור, יו"ר לשכת מארגני תיירות נכנסת לישראל, מר פיני שני, סמנכ"ל בכיר במשרד התיירות.


3. כנס איגוד המסעדות ה—12 צניחה במציאות משתנה

יום ד', 23 בנובמבר, 2022

בכנס יוענק אות מפעל חיים לשף שלום קדוש על ידי גיל שטיר ועל ידי השף חיים כהן.

בהנחיית: אדווה דדון

בין משתתפי הכנס:

רותי ברודו, השף חיים כהן אהובה תורג'מן, מנכ"ל ובעלים קבוצת BBB, עפרה גנדר, מנטה ריי ושישי, ג'וליה זהר, טחינה אל ארז, תומר פפר, מנכ"ל תן ביס, שיראל ברגל OPA, איתן זינגר, מנכ"ל סיבוס, ליאור אשכול, מנכ"ל וולט, השף רן רהב, השף גיל דהאן ועוד.


יישא דברי ברכה: מר רון חולדאי, ראש עיריית תל אביב- יפו.


4. הכנס השנתי של התאחדות בעלי האולמות וגני האירועים


חשוב לדעת

הכניסה לתערוכה בביצוע הרישום באתר, ללא תשלום, מיועדת אך ורק לאנשי מקצוע פעילים מענפי המזון והמשקה, תעשיית האירוח (מלונאות, מסעדנות, בתי קפה, ברים - HORECA), קמעונאות המזון, יצור מזון ומשקאות, יבוא מזון ומשקאות, יצוא מזון ומשקאות, המטבח המוסדי ותעשייני ענף המזון והמשקאות.

קהל פרטי מוזמן לרכוש כרטיסי כניסה בקופת התערוכה (עלות כרטיס 100 ש"ח

בשל אופייה המקצועי של התערוכה לא תתאפשר כניסת תינוקות, עגלות (ומנשאים), ילדים ונוער מתחת לגיל 18 בכל מקרה, לא עם הזמנה לא בתשלום ולא בליווי מבוגר.

כניסת מבקרים תתאפשר עד חצי שעה לפני נעילת התערוכה.

bottom of page