• מגזין רות סירקיס

סדנאות קונדיטוריה ובישול לילדים בדן גורמה

המרכז הקולינרי 'אורט - דן גורמה' מציע סדנאות לילדים ובני נוער בגילאי 9 עד 14, בחופשת הקיץ:

· סדנאות קונדיטוריה בהנחיית השפית אורנית עובדיה

· סדנאות בישול בהנחיית השף שלומי אלדו


סדנאות השף הצעיר של המרכז הקולינרי 'אורט דן גורמה' יוצאות לדרך עם תכנים חדשים של קונדיטוריה ובישול למתחילים ולמתקדמים. בסדנאות ילמדו הילדים לבשל ולאפות בעצמם את כל המנות.



סדנאות קונדיטוריה

בסדנאות הקונדיטוריה ילמדו הצעירים את סודות הקונדיטוריה הצרפתית:

מאפי שמרים בשלל מילויים, בצק פריך – עוגיות, מאפים מלוחים, פחזניות ואקליירים (כולל הכנת סנט הונורה), קינוחים טבעוניים בריאים וטעימים ולחמים מיוחדים.



צילומים: אתר בית הספר

סדנאות בישול

בסדנאות הבישול ילמדו הילדים. טכניקות עבודה מתקדמות:

בשרים מקומיים במעשנה, שיעור ירקות בלאדי, גבינות ים תיכוניות כולל מאפי שוק, תרנגולות חופש, כולל במעשנה, בצקים מקומיים ממחמצת, ספיחה לבנונית ועוד.




הסדנאות הן במתכונת Hands-ON עם חומרי הגלם האיכותיים ביותר בכיתות המאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של אורט דן גורמה.


הסדנאות יתקיימו במשך חמישה ימים א'-ה' מ- 08:30-14:00


לינק לפרטים נוספים, תאריכים ורישום: https://www.dangourmet.co.il/he/company/workshops/main/?category=15&showall=1


קצת על דן גורמה:

המרכז הקולינרי דן גורמה, מבית רשת מלונות דן ואורט ישראל, הוקם עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, מבלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם. מאז הקמתו מכשיר טבחים, שפים, וקונדיטורים ברמה הגבוהה ביותר, המסיימים את לימודיהם עם תעודה בינלאומית וניסיון עשיר. תכנית הלימודים ב'אורט דן גורמה' נסמכת על הקשרים הבינלאומיים הענפים של אורט דן גורמה ושל צוות ההוראה, הבנוי ממיטב השפים והקונדיטורים בארץ, עם המוסדות הקולינריים המובילים בעולם והיא נבנית, שכבה אחר שכבה, למבנה יציב של מיומנות, ידע והבנה. כיתות הלימוד המשוכללות ביותר במזרח התיכון, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף, ושימוש בטכנולוגיות אפייה ובישול המתקדמות בעולם.


לאורך השנה, מציע 'אורט דן גורמה' שלושה קורסים מקצועיים גדולים, המוכרים כולם על ידי איגוד השפים הבינלאומי:Professional Pastry Chef – בהובלת השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי, Professional Gourmet - בהובלת שף יורם ניצן ו- מהדרין-ב Professional Pastry Chef בהובלת השף קונדיטור אפרת ליבפרוינד.


בנוסף, במרכז הקולינרי 'אורט דן גורמה' קיים מבחר עשיר של סדנאות בישול ואפייה כמו סדנת שוקולד, אתגר הבשר, שמרים למתקדמים סדנאות דגים וסדנאות לחם, עם מיטב השפים והקונדיטורים המלמדים בבית הספר.


כתובת:

רח' נס לגויים 53

תל-אביב,

טלפון: 1-700-502-999