top of page
  • Rafi Sirkis

רשת 'מקס ברנר' משיקה: תפריט תותים לימי החורף הקרים

רשת 'מקס ברנר' משיקה את תפריט החורף האהוב והייחודי שלה המבוסס על טהרת התותים והשוקולד. במסגרתו מוצעות מנות חדשות ומיוחדות המבוססות על תותים. השילוב בין השוקולד והתותים יוצר קשת של טעמים מתוקים ורעננים המחממים את הלב.

 

בליל חורף גשום וקר ביקרנו בחנות/מסעדה  החמימה של מקס ברנר בשרונה מרקט. עיצוב המקום מזכיר את עיצוב חנות הדגל של חברת השוקולד האמריקאית ג'ירארדלי, הנמצאת בסמוך לחוף הים של סן פרנסיסקו. בשני המקומות משולבים בעיצוב החלל אלמנטים של ייצור שוקולד: מכלים בהם מתערבב שוקולד נוזלי, צינורות המחברים בין המכלים, ומבחר גדול של מארזי מתנה לשוקוהוליקים.

 

ויש כמובן גם שולחנות עם קהל מגוון, שנהנה לבקר במקום.

 

אנחנו הזמנו, צילמנו וטעמנו את שתי מנות הדגל מהתפריט החדש:


צילומים סטודיו ורפי סירקיס

שרינג תותים ושוקולד – 149 ₪:

מנת טעימות זוגית על טהרת התותים והשוקולד הכוללת: סופלה שוקולד עם תותים טריים מעל, קראק פאי , קרפ עוגת גבינה ותותים, מיני שאנטי שוקולד לבן ותותים, פונדו עם דיפ של שוקולד חלב/לבן/מריר לבחירה עם צלחתית של תותים טריים לטבילה, כדור גלידה וניל ושוקולד חם. והכל מוגש על מגש שרינג גדול.





שרינג וופל תותי פרוטי – 89 ₪

מנת חלוקה של שלושה וופלים חמים עם תותים טריים וקצפת, שברי שוקולד לבן, גלידת וניל, כדורי וופל, רוטב תותים, ושוקולד לבן חם ששופכים מעל.

 

שתי המנות היו נפלאות, ולקח הרבה זמן להתמודד איתן.

 

מנות נוספות בתפריט החורף

 


 

קרפ עוגת גבינה ותותים – 69 ₪:

קרפ עם מסקרפונה, קראמבל תותים טריים, שברי שוקולד לבן, גלידת וניל ושוקולד חם.

 





 

שאנטי תותים – 66 ₪:

גנאש שוקולד לבן מוקצף, תותים טריים עם שברי שוקולד לבן, קצפת טרייה, קרמבל עוגיות ורוטב תותים.

 

עוגת גבינה ותותים – 56 ₪:

שכבות של קראמבל, קרם מסקרפונה, גנאש שוקולד לבן מוקצף ותותים.




 

מרטיני שוקולד ותות – 49 ₪:

ליקר טראפל, וודקה, גנאש שוקולד, קרם וניל ותות עטוף בשוקולד.

 


שוקולה בואנו נוצ'לה - 28 ₪:

משקה שוקולד לבן עם קרם בואנו של אגוזי לוז וקרם חלב

 



סיידר חם – 29 ₪

סיידר תפוחים חם, קינמון ויין אדום משכר חושים.

 

תפריט התותים והשוקולד החדש מוגש בכל סניפי מקס ברנר

bottom of page