top of page
  • Rafi Sirkis

ערכת פיצה Pizza Box להכנה ביתית


קבוצת המסעדות האיטלקיות פיצה פורטו משיקה ערכת פיצה להכנה ביתית במיוחד לתקופת הבידודים והעבודה מהבית. הערכה מכילה את כל חומרי הגלם האיכותיים להכנת פיצה ביתית ואפשר לאפות אותה בתנור ביתי. זו לא ערכת משחק בהכנת פיצה, מדובר בערכה מקצועית וחומרים ברמה גבוהה להכנת פיצה פורטו משובחת בבית.


כל ערכת Pizza Box מכילה:

צילומים: ניצן רובין

· 2 בצקים

· קמח דורום

· רוטב עגבניות/רוטב ביאנקה

· תערובת גבינות

· עלי תבלין

· 2 תוספות

· קמפרי סודה


לכל ערכה בסיסית ניתן להוסיף תוספות כיד הדמיון. אופן ההכנה מפורט בסרטון הקצר הבא:


ערכות הפיצה בוקס נמכרות באתר האונליין של פיצה פורטו, לפי אזורי החלוקה הרגילים, ובכל סניפי הרשת. ניתן להזמין ערכה עם בצק ללא גלוטן.


מחיר: 89 ₪. עלות תוספת נוספת 12 ₪.


על רשת Pizza Porto בישראל

פיצה פורטו נוסדה בשנת 2017 עם הקמת המסעדה הראשונה במתחם איירפורט סיטי. היום, מונה הקבוצה 4 מסעדות שכולן מגישות אוכל איכותי ויצירתי, עם שירות מעולה בגובה העיניים. המסעדות מתאימות למגוון רחב של סועדים, עם גישה קז׳ואלית ולא מחייבת, מנות מצוינות , הקפדה על חומרי גלם איכותיים במיוחד ו-Value for Money משתלם לסועדים.



אל תתנו לשם ״פיצה״ להטעות אתכם - אמנם המסעדה מתגאה בתפריט פיצות ייחודי ומשובח אך מדובר במסעדות איטלקיות איכותיות עם תפריט מודרני ומגוון ששם דגש על עשייה מקומית של בצק, שימוש בחומרי גלם טריים, שיטות בישול ותהליכים ייחודיים של יד אדם, כאלו היוצרים בצקים ומנות בעלות מרקם עדין ומובחן. בלב כל מסעדה טאבון ענק שיובא מאיטליה ומכניס את הסועדים אל חגיגה איטלקית אותנטית במלוא מובן המילה.


מסעדות הרשת מביאות קולינריה איכותית לערים ולשכונות שמחוץ לתל אביב, בגישה שכונתית ואינטימית, עם כח אדם יעיל, פלטפורמת משלוחים חזקה ושירות מצוין.

לרשת גם אתר אונליין מתקדם, איכותי ונגיש ומערכת הזמנות יעילה שהתפתחה בשנות הקורונה ותרמה רבות להצלחת הרשת.


כתובת המסעדות:

איירפורט סיטי- מתחם התעשייה והעסקים. המסעדה ממוקמת בלב המתחם.

רמת השרון – סוקולוב 93

גבעתיים- סירקין 11 כיכר נח

בני דרור – קניון דרורים

כל המסעדות עובדות מ 12-23:00


בימי שישי מתקיים באיירפורט סיטי בראנץ' איטלקי בין השעות 8:30-13:00



הוראות להכנת פיצה מושלמת באמצעות ה Pizza Box


שלב א' - הבצק:

במידה והבצק קפוא

התפיחו במקרר 12 שעות והוציאו מהמקרר שעתיים לפני ההכנה.

*ניתן להקפיא את הבצק שמגיע במארז ולהפשיר במקרר כ- 14 שעות לפני הכנת הפיצה.


במידה והבצק תפוח ומוכן לעבודה

פזרו קמח דורום על משטח העבודה ומעט על הבצק.

פתחו את הבצק בתנועה מעגלית, עד לקוטר של פיצה בינונית, כ- 25-30 ס"מ.

הניחו את הבצק על קרש עץ או על תבנית הפוכה! לפני כן פזרו מעט קמח על המשטח.


שלב ב' - הרוטב:

הערכה מגיעה עם שני רטבים:

רוטב עגבניות קלאסי– רוטב עגבניות איטלקי מבושל בבישול איטי, מתובל בשום בבזיליקום עדינים. רוטב ביאנקה – רוטב לבן על בסיס ריקוטה, חמאה וגבינת פיקורינו.


צקו רוטב נבחר מנקודת אמצע הבצק,

מרחו את הרוטב עם כף מהחלק הפנימי החוצה, השתדלו לא לעלות על השוליים.


שלב ג' - הגבינה:

פזרו את תערובת הגבינות בצורה שווה מעל הרוטב


שלב ד' – תוספות:

בשלב זה ניתן לפזר את התוספות לבחירתכם.


ההמלצה שלנו, מעל הכל טפטפו שמן זית ופזרו עלי בזיליקום.


שלב ה' - אפייה בתנור ביתי או בטאבון:


בתנור ביתי

חממו את התנור מראש למקסימום.

הכניסו את הפיצה לתנור החם למשך כרבע שעה, במרכז התנור.


אפייה בטאבון

חממו את הטאבון ל 300/350 מעלות,

הכניסו את הפיצה לטאבון החם למשך כ-7 דקות.


בטאבון ביתי חובה לסובב את הפיצה תוך כדי אפיה בכדי שתקבל את הקראסט באופן שווה בכל הקוטר.

bottom of page