• מגזין רות סירקיס

סושי כשר עם נוף משגע

קבוצת 2c , שבעלות משפחת בדוס, משיקים את SEFORA -- בר יפני חדש על גג העולם בקומה ה-49 של מגדל עזריאלי העגול. זהו בר בסגנון האיזאקיה היפנית החדשה, עם חוויית בילוי לילית, על טהרת המטבח היפני ותרבות בילוי תוססת בהשראת לילות לבנים בטוקיו.


הבר, השולחנות העגולים והנוף בלילה

מהקומה ה-49 נשקף נוף עוצר נשימה המשקיף על העיר תל אביב ועל הערים הסובבות אותה, ולכיוון מערב מככב הים הכחול. בחלק מהאזור יש בר עם מבחר משקאות אלכוהוליים. גם כשיושבים על הבר אפשר לראות את הנוף. אבל בהמשך הבר יש אפשרות לשבת ליד שולחנות עגולים קטנים, ממש ליד החלונות הגדולים.


בתפריט האלכוהול ניתן למצוא מגוון רחב של סוגי סאקה שונים, וויסקי יפני וקוקטיילים ייחודים על בסיס ליקר תה מאצ'ה ויוזו. בין הקוקטיילים הבולטים בתפריט :

בני קיקוסוי- שיכר שזיפים יפני מסורתי על בסיס סאקה, מתוק חמוץ וארומטי 55 ₪ ,

יוזו סאקה –יוזו על בסיס סאקה מקיוטו, מתוק מרענן והדרי 60 ₪ ,

סאסא ניגניגורי– סאקה לא מסונן על בסיס ג'ונמאיגינג'ו עדין מתקתק ומרענן 60 ₪ ,

קיקוסוי ג'ונמאיגינג'ו– סאקה יבש ופירותי 45 ₪

בורן גולד- ג'ונמאידאיגינג'ו- סאקה חצי יבש, עשיר ומתקתק בעל ארומה אלגנטית 65 ₪


על הכנת מנות האוכל עמלו השפים גלעד דבוש ואיליה בשס. הם יצרו תפריט יפני מודרני, קלאסי וכשר תוך שימת דגש רב על יישום טכניקות וצורת עבודה הנהוגות ביפן ושימוש בחומרי גלם איכותיים מקומיים ועונתיים. השניים מאפשרים לצפות בתהליך הכנת המנות, העשויות בנאמנות רבה לתהליכי ההכנה וההגשה היפניים המסורתיים.


בתפריט הסושי ניתן למצוא מבחר עצום של סושי, סשימי וניגירי:

טרטר לוקוס – שיסו, עירית, וואסאבי, פאף אורז ונורי, קומבוג'וי סויה ושמן זית 75 ₪

רול לוקוס – לוקוס טמפורה, ספייס יוזו, מלפפון עטוף באבוקדו ושבבי בטטה 65 ₪

סלמון טמפורה רול – סלמון בטמפורה, אבוקדו, קנפיו בציפוי סלמון צרוסב עם מיסו כמהין 55 ₪

פורל בו –זושי– פורל צרוב, אורז מתובל בקנפיוקריספי סלמון שומשום ובצל ירוק 57 ₪

אוסוזוקרי–ילו טייל בפריסה דקה ברוטב פונזו ג'ינג'ר 75 ₪


היינו באירוע הפתיחה של המקום וטעמנו סאקה יפני צונן וטעים מתוצרת Born.


סאקה צונן BORN

טעמנו גם חלק מהמגוון של מנות סושי סשימי וניגירי המוצעות במקום.


מבחר מגשי סושי

קיבלנו גם תמונות של מנות בצלחת, אשר לא הוגשו באירוע הפתיחה.


מבחר מנות בצלחת

על קבוצת 2c

מקימי SEFORA הם קבוצת 2c בבעלות משפחת בדוס – מיקי, נימי, ליאור ומירב. המסר של המשפחה, שהוצג באירוע הפתיחה היה:

"דרישת הקהל למקומות בילוי איכותיים המשלבים אווירה צעירה, צבעוניות ועבודה עם חומרי גלם טריים ואיכותיים, הביאה אותנו למסקנה שתל אביב צמאה לבר יפני כשר וטרנדי. התפריט מגוון וצבעוני, מתאים את עצמו לאופי הצעיר של הבר."


שעות פתיחה:

א' – ה' החל משעה 12:00 ועד אחרון הסועדים

מוצאי שבת – שעה מצאת השבת ועד אחרון הסועדים


כתובת:

מרכז עזריאלי, המגדל העגול, קומה 49.

טלפון: 03-608-1990

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL