top of page
  • Rafi Sirkis

רוטב עגבניות פיקנטי לדג של קנור

חדש בסדרת העגבניות של קנור: רוטב עגבניות פיקנטי לדג. רוטב העגבניות החדש, כמו יתר מוצרי הסדרה, פותח על ידי השפים של קנור, בהתאם לעקרונות התזונה הים תיכונית, המומלצת על ידי משרד הבריאות.


צילום: יח"צ

בכל צנצנת המכילה 415 גרם, רוטב עשיר שיוצר מכ-1/3 ק"ג עגבניות איטלקיות איכותיות. הרוטב הוא ללא חומר משמר וללא צבעי מאכל. מתובל בפלפל אדום ופלפל צ'ילי, ומתאים למנות דגים מסורתיות, לקציצות דגים ולמגוון תבשילים.


הילה צימרמן, מנהלת שיווק מותגים קולינריים ביוניליוור: "סדרת העגבניות של קנור פותחה בהתאמה להרגלי האכילה בישראל ובהתאם למנות האהובות והפופולאריות. במחקרים שערכנו עלה כי למעלה מ-60% מהישראלים אוכלים דגים לפחות אחת לשבוע ו-43% אוכלים דגים ברוטב עגבניות חריף. הרוטב החדש שפיתחנו נולד בהשראת המנות המסורתיות, המשפחתיות והאהובות, מתוך רצון לאפשר לכל אחד לבשל מנה טעימה בקלות ומהירות".


צילום : יח"צ

רוטב עגבניות פיקנטי לדג מצטרף לטעמים הקיימים בסדרה:

· רוטב לשקשוקה המכיל עגבניות ופלפלים,

· רוטב פומודורו קלאסי, רוטב חלק המתאים לפסטה, פיצה ותבשילים משפחתיים,

· רוטב עגבניות בזיליקום, המתאים לפסטה או פיצה

· רוטב נפוליטנה המתאים לשימוש כרוטב לפסטה או פיצה


סדרת רוטבי העגבניות פותחה בהתאם להנחיות ארגון הבריאות העולמי, הממליץ על צריכה של עד 5 גרם מלח ליום.


מוצרי סדרת רוטבי העגבניות מכילים 1 עד 1.1 גרם מלח בלבד בצנצנת, כשתכולת כל צנצנת מספיקה להכנת מנות לכ-4 סועדים בממוצע.


כל מוצרי סדרת רוטבי העגבניות של קנור הינם ללא סימון אדום.

bottom of page