top of page
  • Rafi Sirkis

קנלוני מאיטליה ומעדן דובדבן חמוץ מבולגריה עכשיו בישראל

לכבוד חג השבועות "תומר" מציע שני מוצרים נהדרים לחג, להכנת מנות טעימות, מיוחדות ומהירות הכנה:

· קנלוני מאיטליה

· מעדן דובדבן חמוץ מבולגריה


צילום: עידו קימלוב

קנלוני מאיטליה

הקנלוני מיוצר מסמולינה של חיטת דורום על ידי חברת PASTA REGGIA מאיטליה. זוהי חברה משפחתית שנוסדה בשנת 1949 . כל מוצרי החברה עשויים מ- 100% סמולינה מחיטת דורום ומים, ללא כל חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. תהליך הייבוש המיוחד של המוצר מעניק לו את חיי המדף הארוכים.

כיום מנוהלת החברה על ידי הדור הרביעי של משפחת פלנטה – Pallante – המקפידים על איכות המוצרים.

את הקנלוני ניתן לאפות, לבשל או לטגן בטיגון עמוק.המבנה של צינור בצק מאפשר מילוי במליות שונות.

המארז מכיל 250 גרם.


מעדן דובדבן חמוץ מבולגריה

מעדן דובדבן חמוץ מבולגריה שייך לסדרת Fruitango המיובאת על ידי חברת תומר. המוצר מיצר על ידי חברת Jam & Jam שהיא חברה משפחתית שנוסדה בשנת 1995. החברה מתמחה בייצור ריבות, ממרחים וציפויים מפירות - למכירה לצרכנים וגם ליצרני ממתקים ועוגיות.

הצנצנת מכילה 284 גרם.



"תומר" מציעה מתכון להכנת קינוח נהדר משני המוצרים האלה

קנולי מהיר הכנה מקנלוני מטוגן, ממולא במסקרפונה מוקצף עם נגיעות מעדן דובדבן חמוץ ושברי פיסטוק קלוי

באדיבות המתכונאית אריקה לוי


מרכיבים:

צילום: עידו קימלוב

1 חבילה (250 גרם) קנלוני של REGGIA (תומר)

2 שמנת מתוקה 38%

2 מסקרפונה

3 כפות אבקת סוכר + 2 כפיות

6 כפות סוכר חום או רגיל

1 מעדן דובדבן חמוץ 100% רכיבי פרי של Fruitango (תומר)

1/4 – 1/2 כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים (לא מלוחים)

1/2 כפית מלח

מים

שמן לטיגון עמוק


אופן ההכנה:

¨ לקלות פיסטוקים טריים במחבת יבשה להזהבה, לקצוץ

¨ להרתיח מים בסיר מתאים. להוסיף מלח

¨ להוסיף את הקנלוני ולבשל דקה. לסנן טוב

¨ לחמם שמן בסיר אחר או בסוטאז', ולטגן את הקנלוני להזהבה. להוציא לרשת, מסננת או לצלחת עם נייר סופג

¨ לשים את הסוכר בצלחת מתאימה ולגלגל בה את הקנלוני החם. לצנן

¨ להקציף מסקרפונה עם שמנת מתוקה ו-3 כפות אבקת סוכר לקציפה יציבה

¨ לערבב בקערית 4 כפות מעדן פרי עם 3 כפות מים רותחים

¨ להכניס את קציפת המסקרפונה לשקית זילוף ולמלא את צינורות הקנלוני. לטפטף בקצוות את מעדן הפרי

¨ לשים בצלחת את הפיסטוקים הקלויים ולטבול בה כל קצה של קנלוני


** כדאי למלא בסמוך להגשה, כדי שהקנלוני המטוגן ישמור על פריכות.

bottom of page