top of page
  • Rafi Sirkis

צלעות אסאדו מעושנות של זוגלובק פרימיום

חברת זוגלובק, מובילת שוק הנקניקים בישראל, מרחיבה את סדרת זוגלובק פרימיום עם מוצר חדש - צלעות אסאדו מעושנות המיוצרות בתהליך בישול ארוך.


צילומים: יח"צ

בתחילת 2021 השיקה זוגלובק את סדרת נקניקי הפרימיום, כולם ללא גלוטן, הכוללת:

· קורנדביף,

· סרוולד,

· רוסטביף,

· קונפי אווז,

· פסטרמה בנוסח טוסקנה.


סדרת נקניקי הפרימיום כוללת נקניקים איכותיים ועשירים בטעמים מגוונים בהשראת מעדניות בוטיק בעולם. מהיכרות מעמיקה עם טעם הקהל הישראלי ומתוך הבנה שבשנה האחרונה רבים מהצרכנים מחפשים מוצרים איכותיים וטעימים יותר הן לאירוח בבית והן לכריכים ותבשילים ביתיים, יצרה זוגלובק את הסדרה.


מוצרי הסדרה מוצעים באריזות של 100-180 גרם ונמכרים במקררי הנקניקים הארוזים בסופרמרקט.


כעת מצטרף לסדרה המוצר "צלעות אסאדו מעושנות". בדומה לשאר המוצרים בסדרה, גם צלעות האסאדו הן ללא גלוטן.


שוק הנקניק הארוז בישראל מוכר כ- 400 מיליון ₪ בשנה. עולם מוצרי הפרימיום צומח ועלה בשנת 2021 ב 18% אל מול 2020. (נתוני סטורנקסט, קטגורית נקניק ארוז, 2021)


כשרות:

רבנות נהריה.


אפשר להשיג

בכל רשתות השיווק


bottom of page