top of page
  • Rafi Sirkis

פלפלים טבעיים קלויים על האש של לירון

מותג המזון "לירון" משיק סדרת פלפלים טבעיים קלויים על האש, מוכנים לאכילה, ללא תוספת סוכר, צבעי מאכל או מים, כשרים לפסח.


בסדרה:

צילום: גילי כהן

  • פלפלים צבעוניים – אדומים, ירוקים וצהובים,

  • פלפלים אדומים בלבד.


הסדרה מיובאת מספרד והיא כוללת את הנוזל המצוי בפלפל באופן טבעי.

לירון מתמחה בירקות טריים ומבושלים בוואקום, ובירקות תיבול טריים כתושים. ואם המותג "לירון" מוכר לכם, אז נזכיר מאיפה: הסלק הטעים בוואקום...


הפלפלים הקלויים מתאימים לארוחה בבית, בפיקניק או בטיול. אפשר להוסיף אותם לאורז, קינואה, סלט ירקות טריים או מבושלים, או להשתמש בהם כתוספת.


על האריזה מומלץ לתבל אותם בשום, מלח פלפל ושמן זית. אנחנו מצאנו שכדאי להוסיף גם קצת מיץ לימון. ולאלו שלא יכולים בלי חריף – אפשר כמובן להוסיף חריפות כמו שהם אוהבים.


כשרות

פרווה וכשר לפסח, בהשגחת בד"צ בית יוסף.


מחיר לצרכן

לאריזה במשקל 350 גרם: 12.90 עד 15.90 ₪ .


אפשר להשיג

ברשתות השיווק: יוחננוף, ויקטורי, מחסני השוק, קו אופ ישראל;

ובמעדניות, ירקניות, שוק פייסל וחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

bottom of page