סדרת פטריות ממולאות גבינה טבעונית של מרינה
- Rafi Sirkis
- 30 במאי
- זמן קריאה 2 דקות
לקראת חג השבועות, מרינה פטריות הגליל, או בשמה השני, מלכת הפטריות של ישראל, משיקה סדרה חדשה: פטריות ממולאות, פרי פיתוח קולינרי של צוות הפיתוח של מרינה, בשלושה טעמים חגיגיים:
· פטריות ממולאות בנוסח אלפרדו
· פטריות ממולאות בנוסח בלקני
· פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני

לקראת הביכורים, ביכורי החקלאות, חג הגבינות והטעמים הנפלאים, חברת מרינה פטריות הגליל משיקה סדרת מוצרים חדשה ומעוררת תיאבון. המוצרים נמכרים כמנות מוכנות לאפייה: חמש פטריות עסיסיות, ממולאות בתערובות גבינות טבעוניות איכותיות. זוהי חגיגה אמיתית לחובבי הפטריות והגבינות, כולל אלו המקפידים על תזונה צמחונית וטבעונית.
הטעמים בסדרה החדשה

פטריות ממולאות בנוסח אלפרדו
המלית היא תערובת עשירה המדמה שלוש גבינות:
· עיזים,
· מוצרלה,
· פטה.
בטוויסט שמזכיר את המטבח האיטלקי,
הדמייה: סטודיו אולימפיה

פטריות ממולאות בנוסח בלקני
המלית היא שילוב מפתיע של קרם פלפלים וגבינת פטה טבעונית מלוחה.
מתאימה למי שאוהב טעמים עזים אך מעודנים

פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני
המלית היא תערובת גבינה טבעונית המשלבת טעמי חמאה, שום פטרוזיליה.
היא מביאה ניחוח של בית וטעם שקשה להפסיק לאכול.
חג השבועות מהווה שיא בצריכת הפטריות בישראל, כאשר לצד הגבינות תפסו הפטריות מקום של כבוד בפשטידות, מנות ממולאות, בורקסים, סלטים ומגוון אפשרויות נוספות בארוחות החג הצמחוניות. מרינה פטריות נערכה לספק כמויות מוגברות של פטריות טריות לקראת החג.

על הסדרה החדשה
רוני סופר סמנכ"ל השיווק של מרינה אמר: " מרינה מגדלת יותר מפטריות – היא מטפחת חזון ישראלי. ומאמינה בחקלאות פורצת דרך, החשובה כל כך לביטחון תזונתי לאזרחי מדינת ישראל",
הסדרה מיוצרת במפעל המזון של מרינה פטריות במושב חוסן שבגליל המערבי. המפעל נמצא בסמוך לחוות הגידול של החברה – החווה הגדולה בישראל לגידול פטריות, וללא ספק "מלכת הפטריות" הבלתי מעורערת של המטבח הישראלי.
בכל בוקר נקטפות הפטריות הטריות ונשלחות ישירות למילוי במפעל. לאחר המילוי הן עוברות הקפאה ואריזה מוקפדת. בכל אריזה חמש פטריות ממולאות גדולות, מושלמות להכנה ביתית. 15 עד 20 דקות אפייה בתנור, והמנה מוכנה להגשה. הפטריות מתאימות כמנה ראשונה חגיגית, תוספת לסלט עשיר, או אפילו כמנה עיקרית קלה ומהירה.
הבית של הפטריות בישראל
מרינה פטריות ממשיכה להוביל את תחום החינוך וההסברה בעולם הפטריות, מתוך מטרה להנחיל את הידע העשיר של תחום שטרם מוצה במלואו במטבח הישראלי. כחלק מחזון זה, החברה מפעילה פודקאסט בנושא פטריות ופועלת בערוצי המדיה החברתית להנגשת מגוון רחב של מתכונים מבוססי פטריות מרחבי העולם. החברה מנגישה מידע על פטריות מרפא ויתרונותיהן הבריאותיים.
צריכת הפטריות השנתית בישראל נמצאת במגמת עלייה והגיעה ל-2 ק"ג לנפש בממוצע, אך עדיין רחוקה מהצריכה האירופאית העומדת על 4.5-12 ק"ג לנפש במדינות כמו הולנד, אנגליה, צרפת ואיטליה.
כשרות:
פרווה מהודרת בהשגחת הרב אפרתי, הרבנות ירושלים והרבנות מעלות .
מחיר מומלץ לצרכן
לאריזת חמש פטריות ממולאות במשקל נקי 425 גרם -- 34.90 ₪ .
אפשר להשיג:
במקפיאי רשתות השיווק ברחבי הארץ.








etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining
etc mining etc mining