top of page
  • Rafi Sirkis

חברת "מייסטר" משיקה מוצרים לשוק הפרטי

חברת "מייסטר", שהוקמה בשנת משנת 1997, מתמחה באספקת חומרי גלם ועזרי אפייה לשוק המקצועי והמוסדי בתחום הקונדיטוריה. החברה משיקה עכשיו את המותג UNIQUE לשוק הפרטי עם שני מוצרים:

· "מחית פיסטוק 100%"

· "קרם בייגלה מלוח"

צילומי המוצרים: אנטולי קריניצי

אחד הביטויים המפתיעים (ואולי לא) של תקופת הקורונה, היה פריחה של תחום האפייה ודברי המתיקה הביתיים. קהל ביתי חובב, מקצועי וחצי מקצועי של אופים וקונדיטורים, שמצא עצמו בבית, החל למכור מוצרי אפייה וקינוחים מהבית. רבים מתוכם פנו לחברת מייסטר וביקשו להשיג את מוצריה בכלל - ואת מוצרי קו הפרימיום של מותג UNIQUE בפרט - במשלוח הביתה. החברה נענתה לאתגר והקימה אתר מכירה לשוק הפרטי ולקהל הביתי.


מוצרי יוניק החדשים מיועדים להכנת קינוחים, עוגות, גלידות ומילויים או לאכילה ככה סתם, עם כפית... בין הלקוחות המוסדיים והמקצועיים של מותג UNIQUE - מלונות היוקרה של רשת ישרוטל, רשת פתאל ורשת דן, קונדיטוריות וקונדיטורים מובילים ובהם מיקי שמו, רולדין, רשת גולדה ועוד.


על המוצרים החדשים


מחית פיסטוק 100%:

מכילה אך ורק פיסטוק ירוק איכותי הגדל בגבול טורקיה-סוריה.

מתאימה לגלידות, מוס, קצפת, עוגות ועוד.


מחיר לצרכן

לצנצנת במשקל 300 גרם: 72 ₪




קרם בייגלה מלוח:

ממרח קרם במרקם רך המכיל פירורי בייגלה אמיתי.

מתאים לקינוחים, מילויים, עוגות, גלידות ועוד.


מחיר לצרכן

למיכל במשקל 450 גרם: 39 ₪



כשרות של שני המוצרים

פרווה למהדרין, בהשגחת חוג חתם סופר והרבנות מטה יהודה.


אפשר להשיג

ורשתות וחנויות מתמחות, בהן: בייקס (גבעתיים, יהוד), סטוק מתוק (מודיעין), בייקינג (ראש העין), בטבט (בילו סנטר) ועוד.



המותג יוניק מציע שני מתכונים באדיבות הקונדיטורית עמית פרטוש, שגם צילמה את המנות המתקבלות.


בראוניז בייגלה מלוח

30 – 35 חיתוכיות, בתבנית 20X30

מרכיבים:

לבצק

150 גרם חמאה

3 ביצים גודל L

3/4 כוס סוכר

200 גרם שוקולד מריר של UNIQUE

קרם בייגלה מלוח של UNIQUE

1/2 כוס קמח

1/2 כפית מלח


לקרם וניל

500 מ"ל שמנת מתוקה

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות אבקת סוכר

** להגשה: בייגלה מלוח, שבור


אופן ההכנה:

בראוניז

¨ להמיס שוקולד וחמאה בבאן מארי או במיקרוגל (בפולסים)

¨ לטרוף פנימה את הסוכר

¨ להוסיף ביצים, אחת אחת

¨ להוסיף קמח ומלח

¨ לערבב רק עד לאיחוד החומרים – ולהקפיד לא לערבב יותר מדי

¨ להעביר את הבלילה לתבנית משומנת

¨ לחמם מראש תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו

¨ לאפות 20 – 25 דקות עד שהבראוניז יציבים למעלה ובצדדים, אך מעט רכים בפנים

¨ להוציא מהתנור ולצנן. להעביר למקרר או למקפיא

¨ להוציא בעדינות מהתבנית ולחתוך לקוביות

¨ מעל כל קוביית בראוניז לשים כפית של קרם בייגלה מלוח

קרם וניל

¨ להקציף את כל החומרים לקצפת יציבה.להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל כל קובייה

¨ לשבור מעט בייגלה מלוח ולפזר מעל



עוגת שמרים עם מחית פיסטוק 100%

מספיק לחמש רולדות בתבנית אינגליש קייק

מרכיבים:

1 ק"ג קמח לבן

2 כפות שמרים יבשים

1 מיכל מחית פיסטוק 100% של UNIQUE

1 כוס סוכר

1 כוס חלב חמים (אפשר לחמם במיקרו כדקה)

4 ביצים גודל L

200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

להברשה: 1 ביצה טרופה


אופן ההכנה:

¨ לשים קמח, שמרים וסוכר בקערת מיקסר. להוסיף חלב חמים

¨ להוסיף ביצים וללוש עם וו לישה עד שמתקבל גוש בצק

¨ להוסיף את קוביות החמאה בהדרגה וללוש עד שהם נטמעים בבצק. להוסיף 6 - 8 כפות מחית פיסטוק 100%. יש לעבד את הבצק 7 – 10 דקות

¨ להעביר לקערה משומנת מעט. לכסות במגבת מטבח נקייה ולהתפיח לילה במקרר או שעתיים, במקום חמים

¨ לחלק את הבצק שתפח ל-5 כדורים, כל אחד במשקל 400 גרם

¨ על משטח מקומח לרדד כל כדור למלבן ארוך ודק. למרוח מעל מחית פיסטוק או מלית פיסטוק (**מתכון בהמשך)

¨ לגלגל לרולדה ולהקפיא 10 – 15 דקות

¨ לפרוס לרצועות עבות במרכז, להניח את החצאים אחד על השני וליצור צורת בורג

¨ להעביר לתבנית ולהבריש בביצה טרופה

¨ להתפיח 1/2 – 1 שעה, עד שהרולדה מכפילה את נפחה

¨ לאפות ב-160 מעלות בתוכנית טורבו, 30 – 40 דקות. לבדוק שהמאפה נאפה היטב במרכזו/מבפנים

¨ אפשר לפזר אבקת סוכר או להבריש בסירופ סוכר

¨

**מצרכים למלית פיסטוק

100 גרם חמאה רכה

1 כף מחית פיסטוק 100% של UNIQUE

100 גרם אגוזי פיסטוק טחונים

1 כוס אבקת סוכר

1 ביצה גודל L

2 כפות קורנפלור

קורט מלח


אופן ההכנה:

¨ בקערת מיקסר מעבדים עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר

¨ להוסיף ביצה ולערבב עד שמתאחד

¨ להוסיף את שאר המרכיבים ולעבד למסה חלקה


** תוספת נחמדה: קראמבל פיסטוק

100 גרם חמאה חתוכה לקוביות

100 גרם קמח

80 גרם סוכר דמררה

100 גרם פיסטוק טחון

אופן ההכנה:

לעבד הכל במיקסר עם וו גיטרה (או במעבד מזון) לקבלת גושי בצק. יש לפזר את הקראמבל מעל הרולדה, לפני האפייה.

bottom of page