top of page
  • Rafi Sirkis

5 ממרחים שוקולדיים מהמותג Pernigotti מיובאים ע"י ויליפוד

חברת ויליפוד, המתמחה בייבוא מוצרים איכותיים בטעם מנצח ובמחיר מנצח, משיקה סדרה חדשה של ממרחים מתוקים, תחת המותג האיטלקי הוותיק והמוערך מאז 1860 -- Pernigotti


צילום: סטודיו SAY

הסדרה החדשה כוללת 5 ממרחים בטעמים:

· ממרח אגוזי לוז וקקאו

· ממרח אגוזי לוז וקקאו קראנץ'

· ממרח שוקולד ג'יאנדויה

· ממרח שוקולד ג'יאנדויה ואגוזים

· ממרח שוקולד ג'יאנדויה כהה


מה זה ג'יאנדויה?

ג'יאנדויה ( באיטלקית Gianduja ) הוא תערובת של שוקולד עם-30% ממרח אגוזי לוז. הוא הומצא בטורינו בתקופת שלטון נפוליאון (1796–1814).

האמברגו הקונטיננטלי, שהוטל על ידי נפוליאון ב-1806 , מנע כניסת סחורות בריטיות לנמלים אירופיים בשליטה צרפתית, והגביל את אספקת הקקאו. שוקולטייר בשם Michele Prochet בטורינו הגדיל את כמות השוקולד המועטה שהייתה לו בערבובו עם מחית אגוזי לוז וקרא למוצר שהתקבל "ג'יאנדויה". המוצר דומה לשוקולד רגיל, אך רך יותר בשל שמן אגוזי הלוז.


למה ממתק איטלקי וותיק מיובא מטורקיה?

בשנת 1860 פתח סטפנו פרניוטי חנות ממתקים בעיירה קטנה בצפון איטליה. אחד המוצרים שנמכרו אצלו היטב היה ג'יאנדויה. אחרי שנים אחדות הוא החליט לייצר את הממתק בעצמו. החברה הנושאת את שמו גדלה והתפתחה והפכה לשם דבר בשטח הממתקים באיטליה.

לאחר יותר ממאה שנה של פעילות באיטליה נמכרו החברה והמותג Pernigotti למשקיעים טורקיים, ובשנת 2018 הם העבירו את הייצור לטורקיה.


כשרות

חלבי, מיוצר בטורקיה בהשגחת משולש K , ומיובא ארצה באישור הרבנות הראשית לישראל


מחיר לצרכן:

לצנצנת במשקל 350 גרם: 15.90 עד 17.90 ₪


אפשר להשיג :

ברשתות השיווק

Comments


bottom of page