בשנים האחרונות יש ביקוש הולך וגובר למזון שמקורו מהצומח. לא רק בקרב טבעוניים וצמחוניים אלא גם בקרב הקהל הרחב, המפחית בצריכת בשר מטעמי בריאות, דאגה לבעלי חיים ושמירה על איכות הסביבה. ההתעניינות הגבוהה הזו של הסועדים דורשת משפים וטבחים רבים למצוא פתרונות למנות טבעוניות מגוונות, מהירות להכנה וטעימות כמובן.
כדי לענות על הצורך הזה מציגה יוניליוור פודסולושיינס את המוצר החדש של קנור לשוק המקצועי : Vegan Base ויגן בייס. זוהי תערובת בסיס עשירה בחלבון להכנה קלה ומהירה של מגוון מנות טבעוניות, צמחוניות וטעימות.
המוצר מכיל 30% חלבון ויש בו סיבים תזונתיים. הוא אינו מכיל חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטמט.
מהמוצר החדש של קנור: Vegan Base ויגן בייס אפשר להכין חביתה טבעונית טעימה הכוללת טחינה או קציצות גונדי טבעוניות ברוטב לימון.
ובנוסף אפשר להכין מהמוצר קציצות מטוגנות, מבושלות ברוטב או אפויות בתנור, פשטידות ומנות טבעוניות נוספות.
כשרות:
פרווה למהדרין בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית
Comments