טחנת "קמח הארץ" משיקה תערובת MOLINO איטלקית ללא גלוטן וללא סוכר – המתאימה להכנת עוגות בחושות, מאפינס, קרפים ועוד.
תוצאות האפייה בשימוש בתערובת מולינו אינן נופלות מאלו של קמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. באתר של קמח הארץ ניתן למצוא מגוון מתכונים נהדרים לעוגות שוקולד, טופי, מייפל ועוד.
התערובת של מולינו מכילה: עמילן תירס, קמח אורז, עמילן תפוחי אדמה, קמח כוסמת, קמח אורז מלא, קמח אורז מחומם, מסמיך וסיבים תזונתיים.
התערובת החדשה מצטרפת לסדרת התערובות האיכותיות של מולינו לאפייה ללא גלוטן, המיובאת על ידי "קמח הארץ". בין התערובות: תערובת להכנת לחמים, פיתות, פיצות ועוד; תערובת להכנת לחם כפרי; ותערובת על בסיס עמילן חיטה להכנת מאפים מסוגים שונים (שברכתם "המוציא").
כשרות:
פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר לצרכן
לאריזה של 500 גרם: 21-18 ₪
אפשר להשיג
באתר טחנת "קמח הארץ"
ברשתות וחנויות טבע וחנויות ללא גלוטן ברחבי הארץ.
"קמח הארץ" מציעה
מתכון של עוגת בננה ושוקולד ללא גלוטן
חומרים:
250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
100 גרם סוכר (כחצי כוס)
100 מ"ל שמן קנולה/חמניות
3 ביצים
50 גרם שמנת חמוצה
בננה בשלה מעוכה
30 גרם קוקוס טחון
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
50 גרם אגוזי מלך קצוצים אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם וו בלון מניחים ביצים, שמן, סוכר, תערובת ה "מולינו" ושמנת חמוצה.
מקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות, מנמיכים את המהירות ומוסיפים בננה. מקציפים דקה נוספת.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, הקוקוס והאגוזים ומערבבים פנימה בתנועת קיפול.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
על "קמח הארץ"
"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, בצרפת ובאיטליה.
הטחנה, על פי חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד קמחים נדירים ומיוחדים. בין הקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד. כמו כן משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן "מולינו", הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. צמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש מוקד ידע.
Comments