• מגזין רות סירקיס

תערובות תיבול של "נווה התבלין" ליום העצמאות

לכבוד יום העצמאות, משיקה "נווה התבלין" סדרה של תערובות תיבול באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן. הסדרה כוללת:

· תערובת "הברביקיו של נווה" כוללת מלח גס, פלפל שחור גרוס, שום גרוס, כוסברה וקימל.

· תערובת "גריל עוף" כוללת פפריקה מתוקה, כמון, מלח ושום.

· תערובת "פילדלפיה" כוללת פפריקה מתוקה, חרדל, מלח, אורגנו, טימין ובזיליקום.


צילום: ניב גניש

התבלינים מוצעים במיכלים שקופים עם מכסה מתברג, מחולק, פרקטי ונוח לשימוש, המאפשר להכניס למיכל כפית, או לבזוק תבלין מהחלק המחורר בחורים קטנים או גדולים.


התערובות מתאימות לתיבול בשר, עוף, דגים וירקות. אפשר לתבל עימן את מה שרוצים רגע לפני הצלייה, או להשרות את הבשרים, הירקות או הדגים במרינדת תבלינים מספר שעות ואף לילה מראש. את המרינדה ניתן להכין מחצי כוס שמן זית או קנולה, מעורבב עם 5 כפות תערובת תיבול. אפשר להוסיף למרינדה דבש או סילאן, לפי הטעם. ניתן להשתמש בתערובות גם לצלייה בתנור של בשר, עוף, תפוחי אדמה, ירקות ועוד.


כשרות:

פרווה למהדרין בהשגחת הרבנות הראשית נתניה ובד"ץ יורה דעה.


מחיר לצרכן:

10 ש"ח למיכל של 100 גרם.


אפשר להשיג:

ברשתות ובחנויות המובחרות.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL