• מגזין רות סירקיס

תערובות תבלינים חדשות לשבועות של "נווה התבלין"

עודכן ב: 1 יונ 2019

לכבוד חג השבועות מציעה "נווה התבלין" שתי תערובות תבלינים חדשות:

* תערובת תבלינים להכנת דג עם רוזמרין.

* תערובת פיצה - לתיבול הרוטב לפיצה ביתית.


צילום: ניב גניש

התבלינים ללא מונוסודיום גלוטמאט, ללא צבעי מאכל וללא חומר משמר.


· תערובת "דג עם רוזמרין" כוללת פפריקה מתוקה, מלח, כמון, כורכום, שום, רוזמרין ושמן קנולה.

התערובת מתאימה לתיבול דג שלם, סטייק דג או פילה, להכנה בתנור, במחבת, בגריל או על האש.


· תערובת "פיצה" כוללת זעתר, אורגנו, סוכר, כורכום, מלח, פפריקה מתוקה, אבקת שום, כמון, כוסברה ובזיליקום.

התערובת מתאימה לתיבול רוטב עגבניות המיועד לפיצה, טוסט, פשטידות ועוד. אפשר גם לפזר אותה ישירות מעל הגבינה או הרוטב.

כשרות:

פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף.

מחירלצרכן:

לאריזה במשקל של 100 גרם - . 10 ש"ח


להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.


"נווה התבלין" מציעה מתכונים להכנה עם התערובות:

פילה דג עם רוזמרין

חומרים:

6 נתחים של פילה דג במשקל 100 גרם כל אחד או 3 במשקל 200 גרם כל אחד

6 כפות מיץ לימון

3- 4 כפות שמן זית

1.5 – 2 כפות תערובת "דג עם רוזמרין"


אופן ההכנה:

· לחמם תנור ל-200 מעלות בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון)

· להבריש את נתחי הדג במיץ הלימון (אין צורך להשרות)

· לערבב בקערית את שמן הזית ותערובת "דג עם רוזמרין"

· להניח בתבנית תנור נייר אלומיניום ועליו נייר אפייה. להניח את נתחי הדג כשהצד של העור כלפי מטה. להבריש את הנתחים בתערובת התיבול

· לצלות בתנור 10- 13 דקות (תלוי בעובי הנתח)


מתכון להכנת רוטב לפיצה

חומרים (לפיצה בגודל בינוני):

1 קופסה של עגבניות מרוסקות

1 כף רכז עגבניות

1 בצל בינוני, קצוץ

2 שיני שום קצוצות

4 כפות שמן זית

3 כפות יין אדום חצי יבש

1 כף תערובת תיבול לפיצה

** גבינת מוצרלה


אופן ההכנה:

· לטגן את הבצל בשמן. אחרי כדקה וחצי להוסיף את השום. אחרי עוד דקה להוסיף את כל שאר החומרים - למעט הגבינה.

· לבשל על אש בינונית נמוכה כ-25 דקות.

· ברוטב אפשר להשתמש להכנת פיצה, טוסט, פשטידה, לזניה, פסטה ועוד.

· אפשר גם לפזר את תערובת התיבול ישירות מעל הגבינה או הרוטב ולחמם עוד כמה דקות בתנור.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL