top of page
  • תמונת הסופר/תמגזין רות סירקיס

"תן בו" ללא גלוטן של "וילי פוד"

"וילי פוד" מרחיבה את סדרת ממתק ה"תן בו" מדנמרק ומשיקה גרסה ללא גלוטן. זאת כחלק ממגמת החברה לתת מענה טעים ואיכותי ובמחיר משתלם, לקהילת חולי הצליאק ולנמנעים מגלוטן.

צילום: סטודיו 360

כשנה לאחר שהציבה אלטרנטיבה לקרמבו, עם ממתק התן בו, שהגיע היישר ממדינת המקור דנמרק, מציגה חברת וילי פוד גרסה נטולת גלוטן של החטיף המוקצף הכובש את המדפים בעונת החורף.


הביסקוויט בממתק עשוי תירס ותפו"א עם ציפוי בטעם שוקולד חלב.


קרמבו הוא ממתק חורפי האהוב על הישראלים. חברת ויליפוד, המייבאת מגוון מוצרים היישר ממדינות המקור במחירים אטרקטיביים, חדרה לשוק בשנת 2021, כשהחלה לייבא את התן בו מדנמרק והציעה מגוון מוצרים בשלל טעמים, ציפויים וגדלים.


לרגל יום העצמאות אשתקד, השיקה החברה תן בו כחול לבן – עשוי ציפוי בטעם שוקולד לבן מעוטר בשבבי קוקוס כחולים.


צילום: עמוס לוי

כשרות

פרווה. מיוצר בדנמרק בהשגחת בד"צ מחזיקי הדת

מיובא לישראל באישור הרבנות הראשית לישראל

מחיר לצרכן

למארז שמשקלו 300 גר', הכולל 12 יחידות: 28.90 ₪

לפי אפליקציית השוואת מחירים CHP באזור תל אביב, נכון לתאריך 5.1.23


אפשר להשיג

ברשתות השיווק ובחנויות טבע מתמחות.

bottom of page