• מגזין רות סירקיס

שני טעמים חדשים לתה הירוק של ויסוצקי

ויסוצקי, חברת התה המובילה בישראל, ממשיכה להתחבר לטרנדים העולמיים הסוחפים את עולם התה, ולחדש בקטגוריית התה הירוק. בחורף הקרוב ויסוצקי משיקה סדרה תה ירוק "סופר" ובה שני טעמים חדשים:

· תה ירוק 'סופּר-גרין' - בתוספת אבקת ספירולינה

· ותה ירוק 'סופּר פּרפּל' - בתוספת פירות וצמחים סגולים.



צילום: שרה היינה

בסדרה החדשה, לנוגד החמצון המסורתי EGCG, הקיים בתה ירוק בכמות גדולה, התווספו צמחים המכילים מגוון של פוליפנולים. פוליפנולים הם משפחה רחבה של רכיבים ביואקטיביים צמחיים, בעלי תכונות של נוגדי חמצון, המעניקים לצמחים את צבעיהם. כל צבע מעניק יתרונות תזונתיים שונים ומגוונים, לכן חשוב לשלב בתזונה היומית ירקות, פירות וצמחים בחמישה צבעים.


תה "סופּר-גרין",

שהוא בעל צבע ירוק, הוספו אצת ספירולינה הידועה בתכונותיה התזונתיות, בן אזוב מצוי, תרד ופטרוזיליה, שיחדיו מעניקים טעם ייחודי, מרענן ונפלא.


תה "סופּר-פּרפּל"

שהוא בעל צבע סגול, הוספו אוכמניות, סלק, היביסקוס, ענבי שועל ( פרי יער מתוק) ותות, המכילים נוגדי חמצון סגולים ומעניקים טעם מתקתק וייחודי.

המוצרים ישווקו כחלק מסדרת "ויסוצקי ירוק".


על סדרת "ויסוצקי ירוק": סדרת "ויסוצקי ירוק" פותחה והותאמה במיוחד לטעמם של הצרכנים הישראלים, המעדיפים תה ירוק בטעם מעודן ולא מריר. הטעם המעודן של התה הירוק מושג על ידי שימוש בעלי תה ירוק סיני מזן עדין במיוחד, ושילובם עם פירות וצמחים כגון לימונית ולואיזה, המעשירים את המשקה בטעם ובארומה ייחודיים.

סדרת "ויסוצקי ירוק", הכוללת 27 טעמים, מבוססת על שימוש ברכיבים טבעיים בלבד, כל תיון ארוז במעטפה אטומה לשמירת הארומה, הטעם והטריות של התה.


על תה ירוק ורכיב ה-EGCG: התה הירוק עשוי מעלי תה שגדלים בסין הרחוקה ועוברים ייבוש עדין. הייבוש העדין שומר על הסגולות הייחודיות של התה הירוק.

בשנים האחרונות נעשו בעולם מחקרים מדעיים רבים כדי להבין את סודו של התה הירוק, ובהם התגלה שסודו של התה הירוק הוא ברכיב ה- EGCG- נוגד חמצון ייחודי שקיים במינון גבוה רק בתה ירוק.


כשרות:

פרווה למהדרין, בהשגחת בד"צ העדה החרדית


טווח מחירים:

למארז של 25 תיונים: 27.70-14.90 ₪


ניתן להשיג:

ברשתות השיווק השונות

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL