• מגזין רות סירקיס

רשת צ'יספטאר חוזרת לאבן גבירול

עודכן ב: 22 ינו 2019

רשת צ'יפסטאר, רשת הצ'יפס ההולנדי, פותחת מחדש סניף באבן גבירול 85 בתל אביב. הפעם זה לא מול קניון גן העיר אלא צפונה יותר, וגם מעבר לכביש.






בצ'יפסטאר מתגאים במכונות טיגון משוכללות וממוחשבות שהגיעו הישר מאיטליה. הצ'יפס שמטוגן בשני שלבים, מטוגן בשמן לוהט בחום גבוה במיוחד, קודם לטיגון ראשוני ולאחר מכן לצריבה. השמן במכונה של צ'יפסטאר עובר כל הזמן בפילטר מיוחד אשר שומר על איכות השמן וטעם הצ'יפס. את הצ'יפס המטוגן מעבירים למסננת מתכת ענקית עם שתי ידיות. במסננת זו ממליחים את הצ'יפס ומעיפים אותו לאוויר כדי שיתערבב עם המלח. הצ'יפס נמכר בקונוסים מנייר שמודפס מצד אחד, לזכר הימים שבהם נמכר הצ'יפס פשוט בקונוסים מנייר עיתון...


לצ'יפס מוצעים רטבים מיוחדים כמו:

· תערובת בצל קצוץ,

· חלפיניו,

· מיונז קארי,

· מקסיקנה,

· אלף האיים,

· שזיפים חמוץ מתוק,

· ויניגרט הדרים,

· ברביקיו,

· שום שמיר

· מיונז הולנדי

· וכמובן קטשופ.

לקהל שרוצה להתמודד עם אתגרים חדשים, מציעה צ'יפסטר את סדרת המיוחדים למאנצ' הכוללת תוספת זעתר, או שומשום.


בצ'יפסטאר מציעים לשדרג את קונוס הצ'יפס על ידי תוספת של נקניקיית עגל או מרגז, אותה חותכים לעיגולים ומניחים על הצ'יפס מלמעלה.


כשרות: רבנות תל אביב


מחירים לצרכן:

לקונוס קטן במנה של 220 גרם – 16 ₪

לקונוס בינוני שבו 440 גרם – 22 ₪

לקונוס ענק שבו 900 גרם - 29 ₪


הכתובת החדשה :

אבן גבירול 85,

תל אביב יפו

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL