• Rafi Sirkis

רוטב סויה כשר לפסח של "מאסטר שף"

המותג הקולינארי מאסטר שף משיק לחג הפסח: רוטב סויה מסורתי, כשר לפסח, רוטב איכותי המיוצר בתאילנד לפי מיטב המסורת היפנית.

צילום: יח"צ


המוצר מכיל 46% פולי סויה מיפן – ריכוז הפולים הגבוה ביותר בשוק. פולי הסויה המשמשים לייצור רוטב הסויה המסורתי, מגיעים היישר מהאי הוקאידו שביפן. שם הם גדלים בחוות גידול משפחתיות הממוקמים ברחבי האי. מגדלי הסויה באי, משמרים מסורת ארוכת שנים בעת גידול הפולים, אשר שומרת על טעם ואיכות מהטובים בעולם.



פולי הסויה עוברים תהליך תסיסה טבעי ולאחר מכן מיושנים בחביות עץ. ריכוז גבוה זה של פולי סויה ותהליך ההתססה המסורתי יוצרים רוטב בעל גוון עמוק ועשיר, בהתאם למיטב המסורת היפנית.



כשרות -פרווה

כשר לפסח, לאוכלי קטניות - כשרות: בד"ץ בית יוסף

כשר לכל ימות השנה כשרות: בד"ץ מהדרי9ן


מחיר מוערך לצרכן:

לבקבוק המכיל 620 מ"ל: 15.90 ₪



ניתן להשיג:

בחנויות המובחרות וברשתות השיווק והמזון ברחבי הארץ.