• מגזין רות סירקיס

רוטב לפיצה של נפטון

חברת "נפטון" (משנת 1980), מציגה רוטב לפיצה בבקבוק. הרוטב מורכב מ:

  • רכז עגבניות,

  • אורגנו,

  • טימין,

  • בזיליקום

  • שמן קנולה מזוכך

צילום: מיכאל כץ

הרוטב טעים מאוד. אפשר להשתמש בו כתחליף מעניין לקטשופ. ואפשר להשתמש בו גם להכנת מגוון מנות טעימות.

הוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים. אבל היות והוא מכיל גם סוכר וגם מלח בכמות העולה על הקריטריון של מדבקות אדומות – לכן הוא "זכה" לשתיים כאלה על התווית.

על חברת נפטון

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

כשרות:

פרווה למהדרין, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

מחיר מומלץ לצרכן:

לבקבוק במשקל 330 גרם: 12.90 ₪

אפשר להשיג:

ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין

ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

להלן מתכון מהיר שנפטון מציעה להכנה של "שבלולי פיצה"

שבלולי פיצה מבצק מלאווח, רוטב לפיצה וגבינת מוצרלה

חומרים:

1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)

1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"

2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת

ביצה טרופה

שומשום

שמן זית כתית

אופן הכנה

· לחמם תנור ל-180 מעלות

· על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט

· להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל

· לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות

· להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ

· להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום.

· לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL