• מגזין רות סירקיס

קצפת פרווה

יטבתה מרחיבה את קטגוריית השמנות המתוקות עם קצפת צמחית במתיקות מעודנת בטעם יטבתה.

הקצפת הצמחית של יטבתה –קצפת איכותית, במתיקות מעודנת מתאימה למגוון שימושים כגון מילוי עוגות, קינוחים קרים, גלידות. היא גם מתאימה להכנת רטבים מתוקים ואינה מתפרקת בבישול.


צילום: יח"צ

שוק השמנות המתוקות מגלגל כ-285 מיליון ₪ בשנה, כאשר הקצפות הצמחיות מהוות כ- 19% מתוכו. יטבתה מרחיבה את המגוון ובאה לענות על הצורך הגובר כתוצאה ממגמת הבישול הביתי ולדרישה העולה וגוברת לקינוחי הפרווה.

כשרות: מהדרין.

ניתן להשיג בכל נקודות המכירה.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL