top of page
תמונת הסופר/תמגזין רות סירקיס

קמח פיצה ופוקאצ'ה של טחנת "קמח הארץ"

לכבוד חג השבועות, מציעה טחנת "קמח הארץ" להכין לשולחן החג את המאפים האהובים - עם "קמח פיצה ופוקאצ'ה" איכותי, ללא צורך בניפוי.

ציום: קמח הארץ

הקמח, תוצרת גרמניה, הוא קמח חיטה לבן באיכות מעולה, עשיר במיוחד בחלבון ובגלוטן. הקמח יוצר בצק חזק, גמיש, רך ובעל מרקם וטעם עשירים ובזכות הרכבו הוא מתאים במיוחד להכנת פיצות ופוקאצ'ות.


מגוון הטעמים שאפשר להוסיף לכל אחד מהמאפים הוא אינסופי – כך שאפשר להכין בצק פעם אחת, וליצור עשרות טעמים.


על "קמח הארץ"

"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית שנוסדה בשנת 2009 במושב כוכב מיכאל. החברה \ מייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.


עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, הטחנה נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים;קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד.


בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן MOLINO (מולינו) הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד.


בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש כמוקד ידע לאופים בכל הרמות.



כשרות:

פרווה, בהשגחת בד"ץ מהדרין הרב רובין והרבנות הראשית לישראל.


מחיר לצרכן:

לאריזה במשקל 1 ק"ג: 10 ₪


ניתן להשיג:

המבצע משלוחים לכל רחבי הארץ.



הפיצה של דודו אסלן,

מבית הקפה "חממת הסחלבים"

בקיבוץ מעלה החמישה

צילום: הגר עמיבר

מצרכים: לבצק 1 ק"ג קמח פיצה ופוקאצ'ה של "קמח הארץ" 650 מ"ל מים חמימים

5 גרם שמרים יבשים 25 גרם מלח


לרוטב (להכפיל כמויות לפי הצורך) 1 ק"ג עגבניות שלמות

20 גרם סוכר

20 גרם מלח

1 כפית אורגנו אופן ההכנה:

בצק

¨ מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה, לשים 10 דקות

¨ לאחר הלישה מחלקים לכדורים (250- 300 גרם לכדור), ומקמחים

¨ מסדרים את הכדורים (עם רווחים ביניהם) על תבנית מקומחת, מכסים במגבת

¨ מתפיחים כ-24 שעות במקרר (אם אין אפשרות להכניס למקרר, ניתן להתפיח כמה שעות בטמפ' החדר)

רוטב

טוחנים הכל בבלנדר/מעבד מזון, עד למרקם הרצוי


הכנת הפיצה:

¨ משטחים את כדורי הבצק בתבנית פיצה

¨ מורחים מעל כמות נדיבה של רוטב

¨ מחממים תנור לחום גבוה, מכניסים את הבצק עם הרוטב ל-5 דקות, מוציאים ומוסיפים את המוצרלה ותוספות שאוהבים, ומכניסים שוב לתנור עד שהבצק משחים והגבינה מבעבעת


** אם יש תנור מקצועי: אופים את הבצק, הגבינה והתוספות, בחום גבוה של

300 מעלות, עד שהבצק משחים והגבינה מבעבעת.


コメント


bottom of page