• מגזין רות סירקיס

פריכיות כוסמת - עם ספירולינה או עם כורכום

מותג "ניליפוד מזונות על טבעיים" מציג שני טעמים מיוחדים של פריכיות:

  • פריכיות כוסמת עם ספירולינה

  • פריכיות כוסמת עם כורכום

צילומים: יח"צ

הפריכיות מיוצרות בישראל בחברת "זנבר" בקיבוץ רמת השופט. הן פרי פיתוחו של ד"ר עקיבא זנבר והן ללא מלח, חומרים משמרים, חומרים מלאכותיים, צבעי מאכל, שמן או ממתיקים מלאכותיים. רק כוסמת (98%) וכורכום או ספירולינה (2%)!

הפריכיות מיוצרות בטכנולוגיה מיוחדת המשמרת את הערכים התזונתיים של רכיביה (כוסמת וכורכום או כוסמת ואצה). בכל מארז 5 אריזות אטומות, שבכל אחת מהן 4 פריכיות. פריכיות כוסמת מכילות כ-65% יותר חלבון מפריכיות אורז.

הפריכיות פריכות וטעימות, ואפשר לאכול אותן עם גבינה לבנה, קוטג', טחינה, גבינה צהובה, גבינה מלוחה, אבוקדו, חומוס, פסטרמה, ירקות שונים, טונה, ביצה קשה, חמאה, קונפיטורה ועוד.

כשרות

פרווה, בהשגחת הרבנות מגידו.

מחיר לצרכן:

לאריזה במשקל של 130 גרם ( 20 פריכיות): 13 ₪

אפשר להשיג

ברמי לוי, יוחננוף, ניצת הדובדבן ובחנויות הטבע.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL