• מגזין רות סירקיס

פפריטו – פלפל טעים ומתוק ללא גרעינים שכדאי לנסות

24 ינואר 2019

צילומים: יוסי אלטרמן

לאחר שנעלם מהמדפים לפני 6 שנים כעת הצליחה חברת הזרעים הישראלית ברידאקס, המתמחה, בין היתר, בטיפוח זני עילית של ירקות מיוחדים לשווקים בישראל ובעולם, לפתח ולגדל פלפל ללא גרעינים מזרעים! בימים אלה מושק המוצר מחדש למדפים בישראל ובעולם בגירסה משופרת ומשודרגת תחת המותג: פפריטו (Pepperito). הפלפל החדש הוא לא רק טעים, אלא הוא מכיל, כמו שאר זני הפלפלים, סיבים תזונתיים ואת הוויטמינים A, C, E



קובי אבידן, מנכ"ל חברת ברידאקס אמר: "אנו גאים להשיק מחדש למדפים בישראל ובמקביל גם באירופה,גירסה משופרת ומשודרגת, מוגנת פטנט, של פלפל מתוק ללא גרעינים הגדל מזרעים".

אבידן מוסיף כי מבחינת החברה מדובר בפיתוח שילך ויתעצם וישדרג את שאר סוגי הפלפלים, שכולם מכירים, בטעם, באורך חיי המדף ובטיפוסים חדשניים וכולם יגדלו ללא גרעינים! חלומו של כל אוהב פלפל מתגשם!!

פפריטו (Pepperito) יימכר במארזים ממותגים כשהוא טרי, קריספי, מתוק ועסיסי - רק לשטוף ולאכול.

את פפריטו מגדלת בישראל חברת שובל ערבה, חברת בוטיק משפחתית בעין יהב שבערבה, המתמחה מזה 50 שנה בגידול ובשיווק ירקות מובחרים. כל אחד מהירקות שמגדלת שובל גדל בתנאי מדבר ייחודיים וזוכה לליווי אישי משתילה ועד קטיף, ממיון ועד אריזה, משינוע ועד שיווק ברחבי העולם ובארץ.

המחיר החל מ 9.90 שקלים. (250 גר').

ניתן להשיג בכל רשתות השיווק המובחרות ואצל ירקנים מובילים.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL