• מגזין רות סירקיס

פסטה 'פפירי' של ברילה

מותג הפסטה המוביל באיטליה, ברילה, משיק לרגל יום הפסטה הבינלאומי שיחול ב 25.10, מהדורה מיוחדת, גם בישראל, של פסטה פפירי, המצטרפת לסדרת הצורות המיוחדות של ברילה 'לה קולציונה'.

הפסטה החדשה מעוצבת כמשטח מחוספס, בצורה מגולגלת וייחודית אשר סופגת את הרוטב בתוכה ובכך מעניקה חווית טעמים יוצאת דופן. הצורה החדשה של הפסטה, בחיתוך ברונזה, היא מעט יותר מחוספסות ובעלת שטח פנים גדול יותר מה שגורם לרוטב להיצמד בצורה טובה יותר לפסטה ולקבל את השילוב המושלם בין הפסטה לרוטב.


את צורת הפסטה המיוחדת עיצב לא אחר מאשר המעצב האיטלקי של רכבי אאודי וולטר דה סילבה, שאף קיבל בעבר את פרס העיצוב של הרפובליקה הפדרלית של גרמניה.

ייצור הפסטה ועיצובו נעשו בצורה קפדנית תוך פיקוח על איכות ועל כל שלבי העיבוד של הפסטה, על מנת להעניק לצרכן הסופי חווית בישול וטעם נהדרים.


כשרות:

פרווה בד"ץ מנצ'סטר ובאישור הרבנות הראשית לישראל


מחיר לצרכן:

למארז המכיל 450 גרם: 12.9 ₪


ניתן להשיג

בחנויות המובחרות וברשתות השיווק ברחבי הארץ