• מגזין רות סירקיס

פסטה כוסמין, עדשים צהובות וקינואה אורגנית של "תבואות"

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה לארוחות החגים "פסטה כוסמין, עדשים צהובות וקינואה אורגנית", המיובאת מאיטליה.


הפסטה, בצורת פוזילי, מכילה:

*קמח חיטת כוסמין אורגנית – 70%

*קמח עדשים צהובות אורגניות – 20%

*קמח קינואה אורגנית – 5%

*חלבון אפונה אורגנית – 5%


צילום: אייל קרן

הפסטה נקייה מחומרי הדברה וכימיקלים מזיקים, ואין בה צבעי מאכל.


הנטורופתית יערה איכילוב כהן מציינת כי לפסטה ערך תזונתי רב: חיטת הכוסמין עשירה בחלבון ובוויטמיני B, ובהשוואה לחיטת הדורום היא מופחתת גלוטן ולכן קלה יותר לעיכול; העדשים הצהובות עשירות בחלבון, אבץ, חומצה פולית וסיבים תזונתיים והן מעניקות תחושת שובע; הקינואה מכילה חלבון איכותי ומינרלים חיוניים כמו סידן, אשלגן ומגנזיום.


את הפסטה מכינים כמו כל פסטה, ומגישים כמנה עיקרית, כסלט או כפשטידה.


כשרות:

פרווה,

הפסטה מיוצרת באיטליה בהשגחת STAR-K ובאישור הרבנות הראשית לישראל

מחיר לצרכן:

19.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם.


אפשר להשיג

ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL