• מגזין רות סירקיס

פיצוחי מיה למונדיאל

לכבוד תחילתו של חודש המונדיאל , שנקרא גם בבדיחות הדעת – חודש הפיצוחים – קיבלנו מחברת מאיה שלוש דוגמיות של ההיצע שלהם:

  • גרעיני חמנייה קלויים

  • גרעיני דלעת קלויים

  • אגוזי קשיו קלויים


צילום: אבי לוי

יש שני נושאים שבהם הפיצוחים של מאיה שונים מהפיצוחים הרגילים שבשוק:


1. הם מיוצרים בקו ייצור חופשי מגלוטן

קו הייצור של מאיה, במפעל הנמצא בלאזור התעשייה במישור אדומים, עבר טיפול מיוחד כדי שניתן יהיה להכריז על האריזות כי המוצר חופשי מגלוטן. במקום להשתמש בקמח חיטה, כפי שמשתמשים כל קולי הפיצוחים האחרים משתמשים במאיה בעמילן תפוחי אדמה, שהוא נטול גלוטן.


2. הם מיוצרים במפעל הנמצא כולו בהשגחת בד"צ העדה החרדית

מאז שקמה החברה, בשנת 1982 היא נושאת את דגל הכשרות המחמירה של הבד"צ העדה החרדית, שבימים ההם לא היה נפוץ במיוחד. במהלך השנים צברה מיה מוניטין חשוב בציבור החרדי, והם נאמנים לה בימות השנה, ובעיקר בפסח.

הפיצוחים שקיבלנו הגיעו בשקיות של 200 גרם, כשבכל אחת מהן נשאר חלון שקוף, דרכו ניתן לראות את המוצר שבשקית.

בזכות הסגירה ההרמטית של השקיות שלושת המוצרים היו בשיא הטעם – ממש כאילו הגיעו אלינו ישר מתנורי הקלייה!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL