• מגזין רות סירקיס

עלית משיקה אשכולות ספלנדיד ופסק זמן בלונדי

קטגורית הנשנושים והחטיפים בצמיחה והופכת לקטגוריה השנייה בעולם חטיפי השוקולד. בכל העולם מותגי השוקולד הגדולים צומחים דרך החיבור של שוקולד הפרמיום שלהם, עם אחוזי קקאו גבוהים שמויפים לו תוספים טבעיים מענינים.

ספלנדיד, מותג הפרימיום של עלית, מצטרף לטרנד העולמי הזה עם אשכולות ספלנדיד - Splendid Clusters. שהם ממתקים חדשים גודל מטבע. התוספות שעלית בחרה עבור שלושת מוצרי האשכולות הראשונים הן:

  • שברי אגוזי לוז עם קרמל ומלח,

  • שברי אגוזי לוז וקוקוס קלוי

  • שברי אגוזי לוז וחמוציות.

הנשנושים האלה נמכרים בשקיות המכילות105 גרם כל אחת המיועדות לצריכה משפחתית או לאירוח, עם אפשרות לסגירה חוזרת.


צילומים: יח"צ

גם חטיפים מתחדשים בעולם. החטיף הכי ישראלי, פסק זמן, מתחדש עם השוקולד המצליח והטעים במיוחד "בלונדי" בשני טעמים חדשים ומפנקים:

  • פסק זמן בלונדי קרם חלב

  • פסק זמן בלונדי קרם קוקוס.

שוקולד בלונדי הוא שוקולד אשר הסוכר בו עבר תהליך של קרמליזציה, עם ריח וטעם קרמלי עשיר. השילוב של פסק זמן עם שוקולד בלונדי מוביל לחטיף עם טעם מפתיע, וייחודי מאד בקטגוריית החטיפים בישראל.


כשרות: חלבי רבנות (חלב ישראל)

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL