• מגזין רות סירקיס

עוגת תפוח ודבש ועוגת דבש ללא גלוטן, של רשת ביגה

רשת בתי הקפה ביגה משיקה קולקצייה חגיגית ומיוחדת לראש השנה, הכוללת מבחר של עוגות קלאסיות ומסורתיות על טהרת הדבש והתפוחים. בקולקציה החגיגית, משיקה ביגה לצד העוגות המסורתיות גם:

· עוגת דבש בחושה ללא גלוטן

· עוגת דבש ותפוחים ללא גלוטן


צילום: יח"צ

העוגות מיועדות הן לשוחרי בריאות, חובבי מזון ללא גלוטן והן לסובלים ממחלת הצליאק.


גולת הכותרת השנה היא עוגה המשלבת שניים מסמלי החג הבולטים – תפוח ודבש. זוהי בעוגה אוורירית, עשירה בטעמים, רכה, נימוחה בפה. היא מתאימה כקינוח לארוחת החג וכפינוק מתוק למי שאוהב עוגת דבש עם טעם של פעם.


הקונדיטור הראשי של רשת קפה ביגה, רן בן דוד מעניק לקראת החג את הטיפ המנצח לעוגת הדבש:

כאשר רוכשים את העוגה קפואה מומלץ לתת לעוגה לעמוד לפחות 24 שעות לפני ההגשה, העוגה רק משתבחת.


כשרות

חלבי למהדרין, בד"צ בית יוסף


מחיר לצרכן:

לעוגה במשקל 250 גרם: 42 ₪


ניתן להשיג

בכל סניפי רשת ביגה ברחבי הארץ