• מגזין רות סירקיס

סדרת קונפיטורות במתיקות מעודנת של יד מרדכי

כחלק מהחזון של יד מרדכי – להביא את הטבע לצלחת, מציעה יד מרדכי מגוון רחב של מוצרים שמטרתם לשפר את תזונת הצרכנים תוך שמירה על טעם ואיכות מצוינים.


צילומים: יח"צ

הפעם משיקה יד מרדכי סדרה של קונפיטורות במתיקות מעודנת. מתוק, אבל פחות בטעמים:

· תות שדה,

· משמש

· פירות יער


סדרת הקונפיטורות במתיקות מעודנת של יד מרדכי מכילה:

יותר פרי: 61% פרי בהשוואה ל-50% פרי בקונפיטורות אחרות.

פחות סוכר: הפחתה של כ33%

פחות קלוריות: הפחתה של כ33%

כל זה מבלי לפגוע בטעם המעולה!


הקונפיטורות מיוצרות בצרפת בתהליך מסורתי המשמר את המתיקות של הסוכר הטבעי שבפרי. הן שומרות על הסטנדרט הגבוה של מוצרי יד מרדכי, אינן מכילות תחליפי סוכר, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל. ומיוצרות מפירות איכותיים שנבחרו בקפידה.


על שוק הריבות והקונפיטורות בישראל:

· קטגוריית הקונפיטורה הינה הקטגוריה השנייה בגודלה בעולם הממרחים ומגלגלת כ-83 מיליון ₪ בשנה (סטורנקסט, 2018).

· "יד מרדכי" מהווה מותג משמעותי בקטגוריה (השני בגודלו).

· הטעם המועדף על הצרכן הישראלי הוא טעם התות ואחריו טעם המשמש.

כשרות: פרווה למהדרין בהשגחת הבד"צ בעל"ז


מארז: צנצנת 265 גרם


ניתן להשיג: ברשתות השיווק

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL