• מגזין רות סירקיס

סדרת בורגרים חדשה להכנה ביתית, של זוגלובק

חברת זוגלובק משיקה ליום העצמאות, חג המנגלים של ישראל, את סדרת המחבת. בסדרה שלושה טעמים:

· בורגר אנטריקוט קלאסי,

· בורגר אנטריקוט ספייסי ספרדי

· בורגר אנטריקוט עם פטריות יער

בכל אריזה 4 בורגרים במשקל כולל של 360 גרם.

הבורגרים הם ללא גלוטן ועשירים בחלבון.


צילום: יח"צ

הבורגרים בסדרת המחבת החדשה של זוגלובק עשויים מנתח אנטריקוט, ומעט שומן. הם מותאמים להכנה ביתית על המחבת או על הפלאנצ'ה, וכמובן שאפשר גם להכין אותם בחצר או במרפסת על מנגל הפחמים המסורתי של יום העצמאות או בתנור במצב גריל.

משך העשייה

המלצת העשייה, המופיעה על המארז היא להניח את הבורגרים הקפואים במחבת או פלאנצ'ה על אש בינונית ולטגן אותם במשך 4 דקות על כל צד. כך שזמן ההכנה מהמקפיא לצלחת הוא 8 דקות בלבד.


בניסוי בבית מצאנו שכדי לקבל בורגרים עסיסיים יותר כדאי לעמוד ליד המחבת, להיעזר בשעון עם ספירה לאחור, ולהפוך את הבורגרים אחרי כל דקה. התוצאות בשיטה הזאת היו בהחלט טובות יותר.

שוק הבורגרים בישראל

מכר קטגוריות המבורגר וקבב על האש ב-2019 עמד על סך של 173 מיליון ₪ (לפי סטורנקסט) ומוצרי זוגלובק בקטגוריות עמדו על 17% נתח שוק.

כשרות:

בשרי, רבנות נהריה.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL