• מגזין רות סירקיס

סדרה חדשה של ציפוים לשניצל של "נפטון"

חברת התבלינים "נפטון" (משנת 1990) מציעה את סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד. בסדרה שישה טעמים וסגנונות של ציפויים:

  • קלאסי עם שומשום

  • איטלקי,

  • וינאי, פאנקו,

  • מוזהבים,

  • ים תיכוני


צילום: מיכאל כץ

סדרת הציפויים כוללת שישה סגנונות וטעמים, כל אחד בצבע אריזה שונה: מבחר הטעמים מאפשר גיוון של כל מאכל כמעט, כולל גבינות, ירקות, עוף, בקר, הודו, דגים, פשטידות, מאפים ועוד.


שניצל חציל למשל ייטעם שונה אם יהיה מתובל בפאנקו או בציפוי ים תיכוני, ואילו ציפוי קלאסי עם שומשום שיעטוף גבינה - ייטעם שונה כשהוא מצפה תפוח אדמה או סלמון.


הציפויים מכילים פירורי לחם, עשבי תיבול ותבלינים, ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים.


הסדרה מוצעת באריזות נוחות במיוחד, הכוללות זיפ לסגירה חוזרה ולאטימה טובה של התכולה.


על חברת נפטון

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים.

הדור הרביעי למייסד החברה, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.


כשרות

פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.


מחיר לצרכן

לאריזה של 400 גרם : 7.90 – 10.90 ש"ח,


אפשר להשיג

ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.


מקלות שניצל גבינה בציפוי וינאי, איטלקי או פאנקו

באדיבות המתכונאית אריקה לוי

שינוי בטעם הציפוי ישנה לחלוטין את טעם שניצל הגבינה


צילום: FREEPIK

מצרכים:

300 – 400 גרם גוש גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ

1 – 2 כוסות ציפוי לשניצל של "נפטון"

1/2 כוס קמח רגיל

2 ביצים

4 כפות חלב

שמן לטיגון

3 קערות


אופן ההכנה:

¨ לטרוף את הביצים בקערה, עם חלב

¨ לשים בקערה נוספת את הציפוי לשניצל

¨ בקערה שלישית לשים את הקמח

¨ לקמח כל אצבע גבינה. לטבול בביצה ואחר כך בציפוי לשניצל. לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא "יבשה". מי שמעוניין בציפוי עבה במיוחד: לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל (בציפוי הכפול, אין צורך שוב בקמח)

¨ לשים במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות

¨ לחמם שמן במחבת (בגובה של 2 – 3 ס"מ) ולטגן להזהבה

¨ להגיש עם רטבים וממרחים שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד