• מגזין רות סירקיס

מתוקים חדשים ללא גלוטן

חברת גילרו, היצרנית המובילה בישראל לגביעי גלידה, ופלים וקישוטי עוגות, משיקה סדרת מוצרים חדשה ללא-גלוטן תחת מותג "עלמה". הסדרה כוללת 6 מוצרים חדשים:

  • ופל ללא גלוטן במילוי קרם בטעם שוקולד

  • ופל ללא גלוטן במילוי קרם בטעם לימון

  • גלילי ופל במילוי קרם בטעם שוקולד

  • גלילי ופל במילוי קרם בטעם אגוז

  • גביעי גלידה גלידריה

  • גביעי גלידה אמריקה


צילומים: אפרת אשל

כל המוצרים ללא גלוטן, ללא שמן דקל, ללא רכיבים מהחי, ללא חומרים משמרים ועם סוכר חום. המוצרים ישווקו בחנויות הטבע ורשתות המזון באריזות עם עיצוב ייחודי בגוון חום טבעי ובסימון בולט שהם ללא גלוטן.

סדרת המוצרים ללא גלוטן של עלמה מיוצרת בטכנולוגיה ייחודית בלעדית לגילרו, הפועל תחת בקרת האיכות מהגבוהות בעולם ובעל אישור GMP לייצור מוצרים ללא גלוטן.


לדברי אבי גלברד, מנכ"ל חברת גילרו, החברה נענתה לביקושים רבים מצד הצרכנים שביקשו להשיג את מוצרי עלמה גם בגרסה שהיא ללא-גלוטן. "אנו שמחים להביא לקהל הלקוחות מוצרים משובחים ללא-גלוטן, טעימים להפליא וללא פשרות".


כשרות: פרווה למהדרין בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.


מחירים מומלצים לצרכן:

כ- 6.90 ₪ לאריזת ופלים שוקולד/לימון (150 גרם);

כ- 6.90 ₪ לאריזת גלילי ופל שוקולד/אגוז (100 גרם);

כ-7 – 12 ₪ לאריזות גביעי גלידריה ואמריקה (12 – 24 יחידות).


להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL