top of page
  • תמונת הסופר/תמגזין רות סירקיס

מסעדת סושי בר בזל מתחדשת



המסעדה סושי בר בזל הוותיקה, שקמה במתחם בזל, ועברה לרחוב פרישמן בתל אביב עברה לאחרונה למלון פרימה סיטי ברחוב מאפו בלב תל אביב, סמוך לרחוב הירקון.

בגלגול הנוכחי המסעדה, המתמחה במטבח האסייתי, היא כשרה. היא מרחיבה עכשיו את התפריט שלה ומוסיפה עוד מנות כשרות. לצד מבחר של סושי מציעים השפים חיים אלוש ושאול דרעי מגוון מנות חדשות תוך שילוב חומרי גלם צבעוניים.


בכניסה למסעדה יש בר המציע קוקטיילים ארומטיים ויינות משובחים שהותאמו במיוחד למנות. אנחנו בחרנו

שתי גרסאות של קוקטייל מימוזה:

  • מימוזה קלאסי של פרוסקו ומיץ תפוזים

  • מימוזה קריבי של פרוסקו רום וחלב קוקוס

וכמלווה למנות האוכל הזמנו קנקן קטן של סאקה חם, כמו שנוהגים לשתות ביפן בעונת החורף.


המסעדה ממוקמת בתוך המלון ומונה 100 מקומות ישיבה בפנים ובמרפסת חוץ וכן 20 מקומות ישיבה נוספים מסביב לבר.


חיים דוק, סמנכ"ל שיווק רשת מלונות פרימה אומר: "אנחנו שמחים על פתיחת מסעדת סושי בזל במלון פרימה סיטי בגרסתה הכשרה. אנו מאמינים כי השילוב בין קולינריה ותיירות נותן את הטוב מכל העולמות בטח בעיר כמו תל אביב. אנו בטוחים שמסעדה ברמה שכזו רק תעמיק את החוויה האורבנית של השוהים במלון".



זיו פלג ומאיה לוסטיג הם הבעלים של מסעדת סושי בר בזל. זיו פלג אומר: "המעבר של מסעדה ותיקה כמו סושי בר בזל למקום חדש הוא מאתגר ומרגש כאחד. בחרנו לפתוח את המסעדה בבית המלון מאחר ואנחנו מאמינים כי מדובר בשיתוף פעולה שיתרום רבות למסעדה ויחשוף אותה לקהל נוסף שלא ביקר בה עד היום. כל זאת גם בזכות הרחבת התפריט והפיכתה למסעדה כשרה."



ומה בתפריט?

החלק הראשון של התפריט מכיל מבחר של מנות ראשונות. מתוך המבחר הזה אנחנו טעמנו:

צילומי המנות: רפי סירקיס ודוד ששון

צ'יפס אבוקדו- אבוקדו בטמפורה, איולי צ'ילי ירוק ספייסי מיונז (32 ₪),


סביצ'ה דניס- צ'ילי אדום, עירית, צנונית, בצל סגול, סלק ובצל מוחמצים, נבטי בזיליקום, רוטב מלפפונים לימון ויוזו (51 שח)



חזה אווז- קרם בטטה לבנה, חלב קוקוס, בצל ירוק, עירית, ג'ינג'ר וצ'ילי (74 שח) שחור, איולי צ׳ילי ירוק (46 ₪)



טטאקי פילה בקר - סלק מוחמץ, טוגראשי, עירית, איולי צ'ילי ירוק ( 72₪ ),




בידו גאדו – סלט כרוב סגול, תפו״א, טופו, סלנובה, שרי, צנונית, תרד, נבטים, כוסברה, ביצה רכה, רוטב חמאת בוטנים (64 ₪ ),



החלק השני של התפריט מוקדש למנות עיקריות. מתוך המבחר הזה אנחנו טעמנו:


פילה מוסר - אטריות תרד טריות, רוטב קארי צהוב, קרם קוקוס (77 ₪ )



סטייק פילה בקר - פירה עם קרם קוקוס, פטריות שימאג׳י, דלעת יפנית, ציר סויה מתוקה (156 ₪ )


החלק השלישי של התפריט כולל מגשי סושי צבעוניים


הירושימה- אורז סגול, סלמון, סלק מוחמץ, רוטב כוסברה, עירית, שבבי טמפורה אדומה, גוואקאמולה, אבקת הירושימה (58 ₪)




טרטרול- דלעת יפנית אפויה, פפאיה, שאטה, עירית, מלפפון, ספייסי מיונז, שומשום שחור, טרטר מוסר, צ׳ימיצ׳ורי יפני, צ׳ילי קצוץ (52 ₪ ),




ארטופו- (רול טבעוני) טופו במרינדה, בצל מוחמץ, דלעת יפנית אפויה, מלפפון, עירית, ריבת צ׳ילי ירוק, טוגראשי, שבבי טמפורה אדומה, קרם סלק (46 ₪),




ספייסי טונה - טונה, מלפפון, אושינקו, לימון, ספייסי מיונז, רוטב צ׳ילי חריף, שבבי טמפורה אדומה, אפונת וסאבי, ריבת צ׳ילי (62 ₪) ועוד...


ולסיום טעמנו שני קינוחים:


נמסיס שוקולד- רוטב קרמל מלוח, טוויל שוקולד ואגוזי לוז, בייבי בזיל (54₪),





קרם ברולה - טוויל תחרה של קוקוס עם רוטב פירות יער (54₪)


שעות פתיחה

בימים א׳-ה׳ החל מהשעה 18:00 ועד 23:30

במוצ״ש שעה וחצי מצאת השבת ועד 23:30.


משלוחים ואיסוף עצמי

בימים א'-ה' בין 11:00 ל- 22:30

במוצ"ש בין 19:00 ל- 22:30


כתובת

מלון פרימה סיטי, רחוב מאפו 9 תל אביב


טלפון להזמנת מקום: 077-9966312


Comments


bottom of page