top of page
Rafi Sirkis

ממרח עגבניות בתוספת שמן זית של נפטון

חברת נפטון (1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים, משיקה ממרח חדש - "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית". הממרח הטעים מצטרף לסדרת הממרחים של החברה הכוללת יותר מ-20 סוגים.


צילום: מיכאל כץ

"ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" מכיל, מלבד העגבניות ושמן הזית גם שום כתוש, מלח וסוכר. הוא אינו מכיל גלוטן, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל.


את הממרח אפשר למרוח על לחם קלוי, קרקרים טעימים או פיתה. הוא טעים מאוד ואינו זקוק לשום חיזוק או תוספת. אפשר גם להוסיף אותו לפסטה או לכריך. היות והממרח פרווה, הוא מתאים גם לכריכי גבינה וגם לכריכי בשר.


כשרות

פרווה למהדרין, בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובאישור בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחירלצרכן

לצנצנת זכוכית המכילה 180 גרם: 9.90 – 12.90 ₪


אפשר להשיג

ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח

ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.



קסדייה עם ממרח עגבניות וגבינת מוצרלה מעושנת

מתכון באדיבות "נפטון"

קסדייה – Quesadilla – היא מאכל מקסיקני העשוי מטורטייה ממולאת בגבינה, ירקות ותבלינים. לעתים גם בשר. מקובל להכינה עם שתי טורטיות שביניהן מלית או עם טורטייה אחת - שמקפלים לחצי במהלך ההכנה. המתכון להלן מכיל את ממרח העגבניות בתוספת גבינת מוצרלה מעושנת. ואפשר לשדרג עם זיתים, פטריות, תירס, בצל מטוגן ועוד.


צילום: יח"צ

מצרכים:

מתכון בסיסי:

6 טורטיות קטנות או 3 גדולות

1 צנצנת "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" של נפטון

250 גרם גבינת מוצרלה מעושנת

מעט שמן זית


שידרוגים:

פטריות שמפיניון פרוסות,

גרגרי תירס,

זיתים,

בצל טרי פרוס,

בצל מטוגן,

רצועות פלפל קלוי,

טונה ועוד

אופן ההכנה:

¨ משמנים במעט שמן מחבת - שהקוטר שלה גדול מזה של הטורטייה.

¨ מחממים ומניחים במחבת טורטייה אחת.

¨ מורחים עליה ממרח עגבניות, ומפזרים גבינה מעל

¨ אם רוצים לשדרג באחת מהתוספות, מוסיפים אותה בשלב זה.

¨ משאירים שוליים של 1/2 – 1 ס"מ מהקצוות.

¨ מכסים בטורטייה נוספת, ומהדקים מעט את הקצוות של שתיהן.

¨ מטגנים 2 – 3 דקות, עד שהטורטייה מזהיבה-משחימה.

¨ הופכים לצד השני, ומחממים עוד כ-2 דקות, להזהבה.

¨ חותכים באמצע או למשולשים, ומגישים


** אם מכינים קסדייה מטורטייה גדולה: מורחים את ממרח העגבניות רק על חצי מהטורטייה. מוסיפים את הגבינה, מקפלים את הטורטייה באמצע ומהדקים את הקצוות. מטגנים כמוסבר לעיל.


Comentarios


bottom of page