top of page
Rafi Sirkis

ממרח אבוקדו קפוא של חברת "בלדי"

חברת "בלדי" מייבאת ממקסיקו ממרח אבוקדו קפוא. המוצר מגיע באריזת קרטון המכילה 3 יחידות וואקום במשקל של 100 גרם כל אחת. את הממרח מכינים במקסיקו מפירות אבוקדו מהזן האס והוא מאפשר הנאה מאבוקדו בכל ימות השנה. המוצר מכיל 98.5% פרי אבוקדו ועוד אחוז וחצי של מלח, חומצת לימון וחומר מייצב.

עם הממרח הזה אין צורך בהמתנה לעונת האבוקדו ולהבשלת הפירות בבית. בזכותו אין בזבוז זמן בקילוף מעיכה ותיבול האבוקדו. הכמות המדודה בכל יחידת וואקום מאפשרת בקרה על הכמות הנאכלת ומונעת זריקה לפח של חלק הפרי שלא נאכל. והכי חשוב(!) המוצר שומר על ערכיו התזונתיים ברמות הכי גבוהות עקב הקפאה מידית לאחר הקטיף.


על מקור האבוקדו:

עץ האבוקדו גדל במקור במרכז אמריקה ובמקסיקו. הספרדים והפורטוגלים שטעמו ממנו התלהבו כל כך שייבאו אותו אל ארצות המוצא שלהם והאבוקדו התפרס לכל עבר. כיום מיוחסות לו תכונות רבות כמו ערך תזונתי יוצא מהכלל וגם במישור הקולינרי האבוקדו, בעל הטעם העדין ועם זאת כה טעים בפני עצמו, משמש באינספור תפקידים החל מממרח בסיסי לכריכים ועד שילובו בכל מיני מתכונים בריאים. האבוקדו גם ידוע כחבר כבוד כמעט בכל מטבח, הוא משתלב נהדר בדיאטה הים תיכונית, בדיאטת . DASH הוא מתאים לטבעונים, לצמחונים ולאנשי ה־Raw Food

ערכיו התזונתיים:

באבוקדו קטן (כ־150 גרם) יש 240 קלוריות, 22 גרם שומן, 4 גרם סיבים, ויטמין E ויטמיני C , חומצה פולית ואשלגן. הוא עשיר בשומנים בריאים, כמחצית מהשומנים שבו הם בלתי רוויים, בעיקר נמצאת בו חומצה אולאית (זו שנמצאת בשמן זית), הוא מכיל גם פיטוסטרולים שמפחיתים את ספיגת הכולסטרול וכך מסייעים בהורדת הרמות שלו בדם.

מה עוד כדאי לדעת על האבוקדו:

יש בו יותר אשלגן מאשר בבננה, עשיר בחומצות שומן שמועילות לבריאות הלב, אכילת אבוקדו יכולה להפחית רמות כולסטרול וטריגליצרידים, הוא מלא בסיבים תזונתיים, אנשים שאוכלים אבוקדו נוטים להיות בריאים יותר, השומנים שבאבוקדו מסייעים בעיכול מזון מן הצומח, יש בו נוגדי חמצון שחשובים להגנה על העיניים, הוא מונע את מחלת הסרטן ועוזר להילחם בה.


כשרות: בדץ העדה החרדית


מחיר לצרכן:

למארז קפוא של 300 גרם: בין 9.90-12.90 ₪ (בהתאם לרשת השיווק)


איפה ניתן להשיג את ממרח האבוקדו של בלדי ?

להשיג בפרש מרקט, סניפי ויקטורי, יוחננוף, יינות ביתן, קשת טעמים , טיב טעם

コメント


bottom of page