• מגזין רות סירקיס

מלח ים אטלנטי מתובל, במטחנה מהודרת – של נפטון

יפה, שימושי וטעים: חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "מלח ים אטלנטי מתובל" במטחנה מהודרת – לתיבול של מגוון מאכלים וסלטים. וטעימים.

צילום: מיכאל כץ

המטחנה האיכותית שקופה וניתן לראות את גבישי המלח, מנוקדים באדום ובירוק של תבלינים שונים ובהם פלפל אדום, פלפל ירוק ועשבי תיבול. המטחנה נוחה מאוד לשימוש ויפה להניחה על השולחן, לשימוש המסובים. המלח ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

על חברת נפטון

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

כשרות

פרווה למהדרין, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

מחיר לצרכן:

למטחנה במשקל 85 גרם: 11.90 – 13.90 ₪

אפשר להשיג:

ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין

ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

"נפטון" מציעה

מתכון לתפוחי אדמה מעוכים וצלויים, עם מלח ים אטלנטי מתובל

חומרים:

8 תפוחי אדמה בינוניים או 20 קטנים, שטופים ולא קלופים (מזן שמתאים לצלייה תנור)

מלח ים אטלנטי מתובל של "נפטון"

שמן זית

אופן ההכנה:

· להרתיח מים עם מעט מלח בסיר מתאים, ולבשל את תפוחי האדמה בקליפתם, בסיר חצי מכוסה, רק עד שסכין ננעצת בהם בקלות (לא לבשל עד שהם מתפרקים). לסנן.

· לחמם מראש (כ-10 דקות) תנור ל-200 מעלות.

· לרפד תבנית בנייר אפייה. לפזר בנדיבות שמן זית ולפזר מלח ים אטלנטי מתובל. להניח מעל את תפוחי האדמה החמים עדיין, במרחק זה מזה.

· לחרוץ בעדינות כל תפוח אדמה ולמעוך אותו בעזרת תחתית משומנת של כוס או מועך תפוחי אדמה, עד שהוא נשבר ומתפקע. לפזר מעל עוד שמן זית.

· לצלות בתנור כ-20 דקות, להגביר חום ל-220 מעלות ולצלות עוד כ-10 דקות - עד שתפוחי האדמה מזהיבים-משחימים.

· מגישים.

אם יש צורך, מתבלים בעוד מלח ים אטלנטי מתובל

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL