• Rafi Sirkis

מיונז טבעוני חדש של "נפטון"



חברת התבלינים הישראלית "נפטון" נכנסת לשוק המזון הטבעוני, המוערך במאות מיליוני שקלים, ומשיקה מיונז טבעוני חדש.


אם פעם הישראלים היו נאמנים אך ורק לקטשופ – גבירותי ורבותי, מהפך! היום המיונז הפך לחלק בלתי נפרד מהארוחה הישראלית לצד מטבל העגבניות, אלא שצמחונים וטבעונים רבים נאלצים לוותר עליו בגלל הביצים שמהוות את הרכיב העיקרי בו.


החל מהשבוע ניתן יהיה להשיג ברשתות השיווק את המיונז הטבעוני החדש של חברת המזון הישראלית נפטון. מדובר בחדירה של החברה לעולם המזון הטבעוני, שהולך וגדל. המיונז מיוצר במפעל המשפחתי של החברה בדרום הארץ. הוא פותח על ידי צוות טכנולוגי על מנת לדייק את המרקם ואת הטעמים כדי שירגישו ממש כמו המקור.


נפטון היא אחת מחברות התבלינים והממרחים המשמעותיות בשוק הישראלי. החברה חרטה על דגלה את ההחלטה להביא לשוק את המוצרים עם חומרי הגלם הטובים ביותר. נפטון צפויה להשיק השנה עוד מגוון סדרות מזון באיכות הגבוהה ביותר. כחלק מהסדרה הטבעונית יושקו בהמשך השנה גם מיונז בתוספת כורכום ומיונז ספייסי.


כשרות:

פרווה למהדרין בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.


מחיר לצרכן:

לצנצנת זכוכית המכילה 350 גרם: 15.90 עד 19.90 ₪


אפשר להשיג:

ברשתות השיווק