• מגזין רות סירקיס

מוצרי שטראוס מובילים בגרסה דלת לקטוז

אלי איצקין, מנכ"ל שטראוס מחלבות, אמר היום: "חלק מאסטרטגיית המחלבה היא לתת מענה לכל סוגי הצרכנים על צרכיהם המשתנים. לאחר שהשקנו סדרה עבור הרגישים לגלוטן, בימים אלו אנו משיקים סדרה רחבה של מוצרים דלי לקטוז, שתהיה חוצת קטגוריות, כמו דני, מילקי, דנונה וגמדים. אולי לא נצליח לתת מענה לכולם כי יש צרכנים שאסור להם בכלל לקטוז, אבל יש הרבה מאד צרכנים שמאוד רוצים לאכול מילקי, דנונה או דני ומהיום יוכלו לאכול".


צילומים: סטודיו שטראוס

בישראל קיימת קטגוריית חלב דל/נטול לקטוז המגלגלת כ- 44 מיליון ₪ בשנה ומהווה כ- 3% משוק החלב בישראל.המודעות לרגישות ללקטוז הולכת ועולה בשנים האחרונות והיא חוצת גילאים אך נוטה להיות עוצמתית יותר בקרב ה- Millennials וילדיהם.

התקן הישראלי לחלב דל לקטוז מחייב פחות מ- 1% לקטוז במוצר. פיתוח המוצר בדנונה מתבצע בזכות הטכנולוגיה החדשה של המחלבה לפירוק הלקטוז. פיתוח המוצרים האחרים בקטגוריה הושג הודות להתאמת המתכון לרכיבים ללא לקטוז או דלי לקטוז (כגון שמנת על פני חלב).

יש לציין כי גביע המילקי מסדרת הדל הלקטוז מתייחס לגביע השלם, הודות לפודינג שמכיל משמעותית פחות לקטוז.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL