חברת "מאמא קיו", המתמחה בממרחים טבעוניים איכותיים בסגנון גבינות שמנת, מציגה את "מֶה מֶה קיו": גליל טבעוני פרווה בסגנון גבינת עיזים, ללא חומרים משמרים ותוספות למיניהן.
הודות לעובדה שהיא עוברת ברובה הליך טבעי של גיבון, טעמה ומרקמה דומים לגבינת עיזים מהחי. הממרח מתאים לקהל הטבעוני, הצמחוני, שומרי הכשרות ולמפחיתנים.
"מה מה קיו" מכילה ברובה מרכיבים גולמיים שלא עברו עיבוד תעשייתי כמו פולי סויה שאינם מהונדסים גנטית, ושקדים. יש בה חלבון ופחמימה איכותיים, ושומן מהצומח וכמובן אין בה כולסטרול.
"מֶה מֶה קיו "משווקת באריזת גליל המצמצמת למעלה מ-90% מכמות הפלסטיק, בהשוואה לאריזה בגביע.
לראשונה, "גבינה טבעונית" העונה לצרכים קולינאריים מגוונים. היא ומתאימה למריחה, בישול, ממולאים, מילויים, מאפים ועוד. נהדרת להגשה עם זיתים, פלפל קלוי, פסטו, שמן זית עם נגיעה של בלסמי, על לחם, כמילוי למאפים וגם ככה סתם, עם כפית...
מוצרים נוספים בסדרה
מה מה קיו הוא הפיתוח האחרון של חברת "מאמא קיו". לפניו, השיקה החברה את סדרת "קרמאמה" – ממרחים בסגנון גבינת שמנת בטעם מעושן-בצל, שום-שמיר וזיתים.
בין המשתמשים במוצרים - שפים, מסעדות ומעדניות ובהם השף מושיק רוט ומסעדת משק ברזילי. הממרחים מומלצים גם בידי תזונאיות בכירות.
על השף אופיר ג'ובני
כבר לפני כ-15 שנים היה ג'ובני מוכר בסצנת הקולינאריה הישראלית. הוא חיבר את הספר "חצילים", עבד כשף וכשף יועץ במסעדות דן אילת, משק ברזילי, מול ים, פרונטו, NG.
במהלך של התפתחות עצמית עזב את המטבח ועסק בקואוצ'ינג ובפסיכולוגיה בודהיסטית, הפך לטבעוני ולבסוף חזר לעולם הקולינאריה, כיזם וכמפתח מוצרי מזון איכותי וטבעוני, במחיר שפוי.
"אוכל צריך להיות טעים, ועליו לאחד ולחבר בין אנשים", הוא אומר. "המסע שלי החל משום שכטבעוני התקשיתי למצוא ממרחים בסגנון גבינה שיהיו טעימים, איכותיים ומזינים. אני שף, וזה שהפכתי לטבעוני לא הנמיך את הסטנדרטים שלי. החלטתי לפתח ולייצר לבד אוכל טבעוני, טעים ואיכותי שלא הייתי מתבייש להגיש במסעדות... הקמתי את 'מאמא קיו' - חברת מזון עם חזון, בה אני מפתח מוצרים טבעוניים, טעימים ואקולוגיים שגם קרניבורים יחטפו".
כשרות:
פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף.
מחיר לצרכן:
לגליל במשקל 160 גרם: 15.90 ש"ח.
אפשר להשיג:
ברשת שופרסל גרין, ברשת ניצת הדובדבן ובחנויות טבע.
留言