• מגזין רות סירקיס

לחם שיפון מלא 7 דגנים של חברת ביכורים

עודכן ב: יול 25

חברת "ביכורים מזון ומאפה" משיקה "לחם שיפון מלא 7 דגנים", על בסיס קמח שיפון מלא, קמח חיטה מלא ומחמצת טבעית.

צילום: אייל קרן

חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, משיקה לחם חדש - "לחם שיפון מלא 7 דגנים", טעים טעים וטרי, על בסיס מחמצת טבעית. הלחם עשוי מקמח שיפון (45%), קמח חיטה מלא (40%), קמח חיטה (15%), מחמצת טבעית ותוספת של שיבולת שועל, חיטה מעוכה ושעורה – המעניקים ללחם מרקם איכותי במיוחד. הלחם ללא תוספת סוכר.


הלחם נפרס ונארז מיד בתום אפייתו, מה שמבטיח את טריותו. הלחם טעים עם כל ממרח, ירקות, ביצים, גבינות, דגים או בשרים.


הלחם טעים במיוחד לאחר קלייה.

הלחמים מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, בהם – לחמי פשתן, חלות, עוגות ומאפי דגנים מלאים, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו- HACCP.

כשרות:

פרווה למהדרין בהשגחת בד"ץ ירושלים העדה החרדית והרבנות מעלה אדומים.

מחיר לצרכן:

לאריזה במשקל 600 גרם: 12.90 ש"ח.

אפשר להשיג:

ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL