• מגזין רות סירקיס

לחם שיפון חדש של חברת ביכורים

חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, משיקה לחם חדש הנקרא "לחם שיפון - 100% מלא". הלחם עשוי מ- 80% קמח שיפון מלא ו-20% קמח חיטה מלא, בתוספת של סובין גרוס גס וגרעיני חמניות ופשתן, המעניקים ללחם מרקם פריך. הלחם לא מכיל תוספת סוכר.

קמח שיפון מלא עשיר בסיבים תזונתיים, מינרלים (מגנזיום, זרחן, אשלגן, אבץ, מנגן ועוד), ברזל וויטמינים (E, K, B6 ועוד), והערך הגליקמי שלו נמוך משל מרבית הקמחים האחרים.

צילום: איל קרן

מאפיית הבוטיק "ביכורים מזון ומאפה" מייצרת מדי יום מגוון לחמים ומאפים מיוחדים, בהם:

לחמי פשתן, לחמי דגנים מלאים, חלות ועוגות.

מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו- HACCP.

כשרות:

פרווה למהדרין בהשגחת בד"צ העדה החרדית והרבנות מעלה אדומים.

מחיר לצרכן:

לאריזה במשקל 900 גרם -- 16 - 18 ש"ח

אפשר להשיג:

ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL