• מגזין רות סירקיס

כתף בקר מעושן בציפוי פלפל של יחיעם

חברת "מעדני יחיעם" משיקה מעדן בשר חדש בסדרת מעדני הגורמה: כתף בקר מפולפל מיוצר מנתח טבעי ושלם של כתף בקר המתובל ומעושן בהליך ייחודי המעניקים לו מרקם בשרי נימוח וטבעי.המעדן החדש ישווק בסדרת "טעם של מעדניה" של יחיעם באריזת 150 גרם


צילום: אריה ויסמין

סדרת "טעם של מעדניה" של יחיעם כוללת נקניקי בוטיק המיוצרים מנתחי בשר בקר מובחר, בעלי טעם עשיר, ונחשבים לנקניקים המשובחים ביותר. בין הנקניקים הזוכים להצלחה ישנם הפרשוטו, קורנדביף, סלמי הרץ, סלמי צרפתי, סלמי הרץ, סרוולד, פסטרמה של פעם, סדרת מוס כבד עוף וסדרת נקניקיות הגורמה וינר, קנאקרס וקרקובר.


יחיעם דוגלת ב"גיור" של מעדני בשר הפופולאריים בעולם, תוך הנגשתם לשוק הישראלי והכשרתם. כל מוצרי החברה מיוצרי במפעל בקיבוץ יחיעם, המעסיק כ- 150 עובדים באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי.


כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.


מחיר מומלץ לצרכן: כ- 29.90 ₪ לאריזת 150 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL