• מגזין רות סירקיס

טעמים חדשים לפסטרמות של זוגלובק במעדנייה

זוגלובק, מובילת שוק הפסטרמה והנקניק במעדניה, ממשיכה לחדש ולגוון עם טעמים חדשים ומפולפלים, המתאימים לחך הישראלי:

· פסטרמה סילאן מפולפלת

· פסטרמה מיקס פלפלים


צילום: יח"צ

בדומה לשאר הפסטרמות של זוגלובק במעדנייה, גם הפסטרמות החדשות הן ללא גלוטן.


טעמנו את שתיהן והן אכן טעימות ומפולפלות.


פסטרמה סילאן מפולפלת

פסטרמה הודו בטעם סילאן ובציפוי פלפל שחור.

פסטרמה דלת שומן – 2% בלבד.

עשוייה מנתח שלם ואיכותי של חזה הודו המהווה מקור מצויין לחלבון.


פסטרמה מיקס פלפלים

פסטרמה הודו עם ציפוי תערובת פלפלים חריפה:

פלפל חלפינו ירוק, פלפל אדום ופלפל שחור גרוס.

פסטרמה דלת שומן – 2% בלבד.

עשוייה מנתח שלם ואיכותי של חזה הודו המהווה מקור מצויין לחלבון.


על שוק המעדניות

שוק המעדניה הבשרית בישראל מוכר כ- 300 מיליון ₪ בשנה (נתוני סטורנקסט מעדנייה בשר - יולי 2021).

הקנייה במעדנייה מאפשרת לצרכן התאמה לצריכה אישית וגיוון בטעמים השונים, עובי הפריסה ומשקלים משתנים.


כשרות:

רבנות נהריה


אפשר להשיג:

בכל המעדניות הבשריות במרכולים