top of page
Rafi Sirkis

טעמים חדשים לגבינות סימפוניה של שטראוס

לקראת חג שבועות, גבינות שטראוס מרחיבים את סדרת גבינות סימפוניה עם שני טעמים חדשים בסדרת ה-9% שומן:

· סימפוניה עם פלפלים קלויים

· וסימפוניה עם שום



צילומים: סטודיו שטראוס

מותג "סימפוניה" ממשיך בשיתוף פעולה עם השף הירושלמי, יניב גור אריה בשילוב בין המרקם הייחודי של קרם השמנת ב9% שומן והטעמים הפופולאריים, המייצרים שני טעמים קולינריים חדשים. והפעם- בסדרת קרם השמנת המפנקת של 9% שומן, עם טעם עשיר ועדיין- אחוזי שומן לא גבוהים.


הצרכן הישראלי, במיוחד בחג שבועות, מחפש שיפתיעו אותו כל פעם מחדש וקיים צורך לגוון ולחדש בטעמים קולינריים בעלי מרקם מעניין, בסדרות הקיימות. מהדורות סימפוניות המושקות אחת לרבעון עונות בדיוק על צורך זה ומאפשרות לצרכן ליהנות מגבינה איכותית וטעימה, בכל יום מחדש.

Kommentare


bottom of page