top of page
  • תמונת הסופר/תמגזין רות סירקיס

טחינה גלילית משומשום אתיופי מובחר של ג'השאן

מפעל ג'השאן, המתמחה בייצור שמן זית וזיתים מזה 7 דורות, מציג לראשונה טחינה משומשום אתיופי מובחר מסוג חומרה, משני סוגים:

  • שומשום מלא

  • שומשום מקולף

צילומים: אדהם גנדור

זן החומרה, נקרא על שם האזור בו גדל, על גבול אתיופיה-סודן. הזן הזה נחשב לאיכותי והמתאים ביותר לייצור טחינה משובחת.


משפחת ג'השאן מכינה מהשומשום הזה טחינה גלילית תוך הקפדה על איכות גבוהה ושמירה על איכות הסביבה. הטחינה, שהייתה עד כה סודית וזמינה רק לשפים ולמבקרים בצפון, מוצעת עכשיו לקהל הצרכנים הרחב.


הטחינה נמכרת באריזה מודרנית ובמיתוג חדש. המיכל שנבחר מאפשר למשתמשים אחיזה נוחה ושפיכה נוחה של הטחינה הגולמית. למיכל יש מכסה ללא הברגה שקל לפתוח ולסגור אותו, וכך לשמור על הטריות ועל האיכות.


כשרויות

יש למוצר שלוש כשרויות:

אלמשעלי יוסף, רב המועצה האזורית מרום הגליל

בד"צ בית יוסף, ירושלים

בד"צ מהדרין לנדא, בני ברק


מחיר לצרכן

למארז של 500 גרם - 14.90 ₪


ניתן להשיג

באתר האינטרנט של החברה https://jahshan.co.il

בטלפון 04.679.7666

במעדניות ובחנויות מובחרות

bottom of page