• מגזין רות סירקיס

טבעול משיקה: נתחים צמחוניים בסגנון בקר

צילום: סטודיו מרחב

טבעול ממשיכה להרחיב את סדרת הבישולים ומוסיפה למגוון מוצר חדש: נתחי בקר צמחוניים אותם ניתן לשלב במגוון רחב של מתכוני בקר, כדוגמת תבשילי קדירה או נתחים מוקפצים בסגנון אסייתי.

נתחים צמחוניים בסגנון בקר מספקים חווית מרקם וטעם של נתחי סטייק בקר אמיתיים, ויכולים לתרום לגיוון של ארוחת הצהריים או הערב.



הנתחים מהווים מקור לחלבון מן הצומח: כ-25 גרם חלבון ב- 100 גרם (כאשר ידוע כי ב-100 גרם בשר בקר יש כ- 20 גרם חלבון). המוצר עומד בתקנות סימון משרד הבריאות לינואר 2020, ולא יסומן בסימון אדום בחזית האריזה. המוצר הינו ללא תוספת סוכר ומכיל 490 מ"ג נתרן ל- 100 גרם. כמובן, ללא חומרים משמרים כמו כל מוצרי טבעול.

לדברי מנכ"לית טבעול עדי קוהלי, "טבעול מביאה לשולחן את האפשרות לגוון עם ארוחה מזינה המבוססת על חלבון מן הצומח. סדרת הבישולים מציעה מגוון רחב של מוצרים המהווים רכיבי בישול. הסדרה מאפשרת לכולם לחבר את הטעמים אותם הם אוהבים תוך שימוש ברכיבים מן הצומח מבלי להתפשר על איכות וטעם. כמו כן מספקת סדרת הבישולים מענה מלא לבישול עם רכיבים צמחוניים בהתאם לטרנד הקולינארי של צמצום צריכת בשר ההולך ומתגבר." עוד מוסיפה עדי קוהלי כי "לאורך השנים נתקלנו בבקשות חוזרות ונשנות של הצרכנים להחזיר את התבשיל הכפרי של טבעול. השקת נתחי הבקר מאפשרת את הכנתו של תבשיל זה בבית, ועל כן צרפנו גם את המתכון בגב האריזה."


סדרת בישולים של טבעול כוללת: טחון מן הצומח, שווארמה צמחונית, כדורי בשר צמחוניים, נתחי סויה דמויי עוף ועתה גם נתחי בקר צמחוניים.


כשרות: פרווה, בעל"ז


מחיר לצרכן: 29.9 ש"ח

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL