• מגזין רות סירקיס

טבלאות שוקולד המותאמת במיוחד לאפיה

עלית מקבוצת שטראוס משיקה טבלאות שוקולד ייעודיות לאפייה ביתית-מקצועית בשני טעמים:

שוקולד מריר מעולה לאפייה, 64% מוצקי קקאו

שוקולד חלב ג'יאנדויה לאפייה, עם פרלינה אגוזי לוז



צילום: יח"צ

טבלאות שוקולד אלו פותחו ביחד עם חברת נטרה סנט אטיין, שמייצרת אותן בצרפת. הטבלאות הן במשקל 200 גרם, המותאם למרבית מתכוני האפייה עם שוקולד. השוקולד של טבלאות אלה נמס במהירות ומקצר את זמן ההכנה של מיני מאפה הכוללים שוקולד.


אבל ההפתעה הגדולה באמת היא הטעם של שני מיני השוקולד האלו. בניגוד לשוקולדים אחרים המיועדים לאפייה – השוקולדים האלה טעימים מאוד:

כל קובייה של שוקולד הג'יאנדויה, עם הפרלינה של אגוזי לוז מתאימה בהחלט לשבת כמרכיב מרכזי בבונבוניירה יקרה.

ולכל קובייה של השוקולד המריר יש טעם שוקולדי עמוק ועשיר, כמו ששוקולד מריר משובח צריך להיות.


עלית הקימה את האתר "רגע מתוק" – שהוא אתר תוכן, שמטרתו לייצר מומחיות באפיה ובישול באמצעות מגוון עשיר של מתכונים הנכתבים ע"י קונדיטורים מובילים:

www.RegaMatok-Elite.co.il

סגמנט מאגדות השוקולד המשמש בעיקרו לאפיה, מגלגל כ 155 מיליון ₪ וצומח בכ- 5.8% ב 2019 (מצטבר אוקטובר לעומת תקופה מקבילה אשתקד) כאשר שטראוס מובילה את הצמיחה. קטגוריית עזרי האפייה מורכבת מתתי קטגוריות מגוונות, כגון: תערובות להכנת עוגות, פודינגים, קישוטים לעוגות, תמציות, ג'לי, משפרי אפייה למיניהם תוספות לאפיה וכו'. הקטגוריה מגלגלת כ- 250 מיליון ₪ וצומחת בכ 5% (ע"פ נתוני סטורנקסט, 2019 – מצטבר אוקטובר).


כשרות:

חלבי לאוכלי אבקת חלב נוכרי. בהשגחת (U) ובאישור הרבנות הראשית לישראל

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

SUBSCRIBE VIA EMAIL