top of page
Rafi Sirkis

חברת "יחיעם" משיקה שני מוצרים חדשים בסדרת "דק-דק"

יצרנית מוצרי הבשר "יחיעם", מקיבוץ יחיעם שבגליל המערבי, מרחיבה את סדרת "דק-דק" המצליחה ומשיקה שני מוצרים חדשים בסדרה:

  • דק-דק סלמי בסגנון איטלקי,

  • דק-דק פסטרמה חזה בקר.

 

צילום: חגית בירנבאום

סלמי בסגנון איטלקי פרוס דק דק

בטעם מעושן ובמרקם בשרני, נהדר להכנת כריך מושחת וטעים.

 

פסטרמה חזה בקר פרוס דק דק 

בטעם מעושן ובמרקם עדין וקטיפתי, נהדרת להכנת כריך טעים ועסיסי.

 

המוצרים ללא גלוטן, מכילים כ-14-15% חלבון ומשווקים באריזות נוחות של 120 גרם עם פתיחה וסגירה רב פעמית. זהירות!! אין סיכוי שהאריזה לא תחוסל עם פתיחתה!

 

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, "אנו שמחים לבשר על החדרת שני מוצרים חדשים  ומרעננים  בסדרת "דק דק" בעיצוב חדש ומושך ובאיכות משופרת. סדרת דק-דק אהובה מאוד על הקהל הישראלי, ולאור הביקוש הגבוה החלטנו להרחיב את המגוון ולצרף לסדרה שני מוצרים חדשים בטעמים נהדרים".

 

סדרת דק-דק של יחיעם כללה שלושה מוצרים:

  • דק-דק פסטרמה בדבש,

  • דק-דק פסטרמה של פעם,

  • דק-דק פסטרמה ברביקיו.

אליהם מצטרפים עכשיו שני המוצרים החדשים. הסדרה מתאפיינת בפריסה דקה מאוד של הנתחים (כחצי מ"מ), מה שמעניק לנקניקים ולכריכים המיוצרים מהם מרקם וטעם מיוחדים וטעימים. כל מוצרי הסדרה מושקים במיתוג חדש, המבטא את מומחיותה של יחיעם בייצור נקניקים בצל ההרים הירוקים והנוף הגלילי של יחיעם.

סדרת דק-דק של יחיעם רושמת גידול של כ-50% בשנת 2024 וכוללת כעת חמישה מוצרים בסדרה.

 

 

כשרות

בשרי  בהשגחת הרבנות הראשית.

 

מחיר מומלץ לצרכן

לאריזת 120 גרם: כ- 14.90 ₪.

 

אפשר להשיג

ברשתות המזון ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ. 

Comments


bottom of page